Arama
Arama Sonuçları
Yüksel Aydın listeden ayrılan ‘Hamdi Öz’ için konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV’nin ortak yayını Siyaset Özel’de bu akşamın konuğu MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın oldu. Aydın, MHP’nin kesinleşen listesinde, Hamdi Öz’ün yerine Zühtü Aslan’ın ismiyle yeniden güncellenmesine ilişkin konuştu. Aydın açıklamasında; “Görünce ‘Ben burada olmam’ dedi, çıktı. Olabilir insanlar nefislerine yenik düşüyor bazen” dedi.
Tartışmalı toplantının detayları ortaya çıktı: ‘Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız’
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen parti meclisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek salonu terk eden CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın tepkisinin yanı sıra 12 saat süren toplantının detayları da ortaya çıktı.
Tartışmalı toplanın detayları ortaya çıktı: ‘Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız’
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen parti meclisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek salonu terk eden CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın tepkisinin yanı sıra 12 saat süren toplantının detayları da ortaya çıktı.
Kınık için çanlar çalıyor
Fahrettin Koca'dan, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a 'istifa' çağrısı: 'Bir kişinin bile kan vermesini etkileyebilecek bir algıya sebep olabiliyorsak biz orada durmamalıyız'
"Kızılay, vazgeçemeyeceğimiz bir kurum"
6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden 2 aydan fazla süre geçmesine karşın hem Kızılay hem de Kızılay Başkanı Kerem Kınık hakkındaki tartışmalar sürüyor. Son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Çocukluğumdan beri Kızılay'ın çalışmalarında yer aldım. Ben Kızılay çocuğuyum. Kızılay bizim vazgeçemeyeceğimiz bir kurumdur" dedi.
Bir dönem Kastamonu Üniversitesi'nde okuyordu l Şimdi Dünya'nın en etkili 100 insanı arasında...
Bir dönem Kastamonu Üniversitesi öğrencisiyken; şimdi Dünya'nın en etkili 100 kişi arasında...
KIZILAY'IN KAN STOKLARI KIRMIZI ALARM!
Kızılay'ın kan stoklarının azalması nedeniyle kalp ameliyatlarının ertelendiğine dair haberlerin ardından Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Depremlerin hemen ardından Kızılay'ın bir derneğe çadır sattığının ortaya çıkması sonrası tepkilerin odağına oturan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya çağıran Destici, "Kızılay Başkanı kurumsal yapıya zarar verdiğini idrak ederek görevi ehline bırakmalıdır." dedi.
Ahbap ebeveynini kaybeden üniversitelilere burs verecek
Sanatçı Haluk Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile depremlerde ebeveynlerini kaybeden üniversite öğrencilerine 1 yıl boyunca aylık 5 bin lira burs vereceklerini açıkladı.
AHBAP, Kastamonu'ya yaptığı yardımları açıkladı
11 Ağustos'ta gerçekleşen afetin ardından yardımımıza koşan ilk kurumlardan olan AHBAP Derneği, Kastamonu ve Ayancık'a gerçekleştirdikleri yardımlar hakkında bağışçılarına bilgi verdi.
Acun'dan Kastamonu'ya destek
Türkiye'nin en önemli yapımcıları arasında yer alan Acun Ilıcalı'nın yardımları Kastamonu'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor