Yüksel Aydın listeden ayrılan ‘Hamdi Öz’ için konuştu!;

Yüksel Aydın listeden ayrılan ‘Hamdi Öz’ için konuştu!

TV366 ve Açıksöz TV’nin ortak yayını Siyaset Özel’de bu akşamın konuğu MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın oldu. Aydın, MHP’nin kesinleşen listesinde, Hamdi Öz’ün yerine Zühtü Aslan’ın ismiyle yeniden güncellenmesine ilişkin konuştu. Aydın açıklamasında; “Görünce ‘Ben burada olmam’ dedi, çıktı. Olabilir insanlar nefislerine yenik düşüyor bazen” dedi....

“LİSTEMİZDEN ÇOK HUZURLUYUM”

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın açıklamasında şu ifadeler yer verdi;  “Yanılmıyorsam 163’e yakın isim konuşulmuştu listemizde. İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ve ben daha bu işlere başlarken ‘Hiçbir kişiye söz vererek önümüzdeki süreçte siz de ben de kimse kendisini bağlamasın’ diye konuşmuştuk. Ahbap Çavuş ilişkileriyle prensip olarak yapmayacağımızı konuşmuştuk. Bu bakış açısıyla sürece başladık ve listeyi oluştururken çok zorlandık. 163 kişi içerisinden 31 Belediye Meclis üyesi kontenjan dahil 40 kişi yazacaksınız. Allah’a şükürler olsun hiçbir sıkıntı yaşamadık. Listemizi diğer listelerle yan yana koymayacağım gibi tartışmam da. Derler ya kantara koyalım diye kantara bile koymam. Arkadaşlarımız kendi uzmanlıkları ve samimiyetleriyle karakteriyle şahsiyetiyle Kastamonu insanının önüne koyduğunuz zaman bu da nereden çıktı denmeyecek bir kriter belirlemiştik.  Çevre mühendisinden, mimarına, emekli din görevlisinden emekli öğretmenine, harita mühendisinden, eczacısına avukatına kadar. Biz yazdığımız 28 arkadaşımızı da 3 kontenjanımızı da en sondakinden en baştakine kadar toplantısını yaptık. Onun için ben Kastamonu insanları huzurlu olduğu gibi ben de çok huzurluyum listemizden. Bu konuda hiçbir problem yaşamadık.”

“ÖYLE İSTİFA DARILMA HİÇBİR ŞEY YOK”

Hamdi Öz’ün listeden çıkarılmasına ilişkin açıklamasında; “Mevzu şu, sevdiğimiz bir arkadaşımız. Görünce ben burada olmam dedi. Peki dedik. Merkez ilçe başkanımızla yan yana geldik ve dedik ki bu durum böyle arkadaşımız çıktı, diğer ağabeyimizi koyduk. Öyle istifa darılma hiçbir şey yok. Olabilir insanlar nefislerine yenik düşüyor bazen. Genel Başkanımızın bir ifadesi vardır: Bir işe karar vermeden önce hem kendinizle hem de yapacağınız işle ilgili 24 saat üzerinden geçmesi lazım. Soluklanmak lazım. Soluklanmayınca da olmuyor. Farklı spekülatif şeylere mahal veriyorsunuz. Listemizle ilgili inanılmaz mutluyum. Kastamonu insanının özünden çıkmış, her biri birbirinden farklı dallarda uzman, işçisi de memuru da genç arkadaşlarımız da… Allah nasip ederse Kastamonu’ya büyük hizmetleri olacağını düşünüyorum” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum