Arama
Arama Sonuçları
Bomba iddia! Türkiye’ye kaçan Rus bilgisayar korsanları dolandırıcılığa başladı
İngiliz Financial Times gazetesinden bomba iddia: “Rusya lideri Vladimir Putin’in Ukrayna Savaşı yüzünden zorunlu askerlik emir vermesi üzerine bir sürü Rus bilgisayar korsanı Türkiye’ye kaçtı.”
FBI’dan açıklama: yapay zeka hackerlerin işini kolaylaştırıyor
ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü olan FBI, hackerların yapay zeka sayesinde kötü amaçlı kodlamaları daha kolay yaptığı belirtildi. Yetkililer bu eğilimlerin zamanla artacağını öngörüyor.
Dolandırıcıların yeni yöntemi! QR kodlara dikkat…
Dolandırıcıların, insanların vakit geçirmeyi sevdikleri alanlardaki QR kodları zararlı bağlantı yüklü QR kod ile değiştirdikleri belirtildi.
Veriler çalındı mı? e-Devlet açıklaması!
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, e-Devlet verisinin çalındığına ilişkin iddialara cevap verdi.
Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un da Konferans Ligi 2. eleme turundaki rakipleri belli oldu.
Fitre bedeli belli oldu
2023 yılı fitre bedelini 70 TL olarak belirleyen Din İşleri Yüksek Kurulu, deprem mağdurları için fitrenin Ramazan ayından önce de verilebileceğini açıkladı.
‘Beyaz şapkalı hackerlar’ yetiştiriliyor
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) desteğiyle Kastamonu’da hayata geçirilen proje ile yetiştirilen ‘beyaz şapkalı hackerlar’ Türkiye’de ihtiyaç duyulan ulusal veri güvenliğine katkı sağlayacak.
Kastamonulu atletler, Konya'da yarıştı
Kastamonu Türk Telekom Spor Kulübü sporcusu Altan Kalayçı, Konya'da düzenlenen yarışmada Türkiye 12'ncisi olurken, Ensari Saraçoğlu ise yarışmayı başarılı bir şekilde tamamladı.
Bu yılki “fitre” miktarı belli oldu
Din İşleri Yüksek Kurulu, 2022 yılı Ramazan ayının başlangıcından 2023 yılı Ramazan ayının başlangıcına kadar olan süre için fitre miktarını 40 TL olarak belirledi.
PlayStation 5 yakında tamamen jailbreak edilebilir
PlayStation 5 bundan bir yıl önce satışa sunulmuştu. Korsanlar bu bir yıllık dönemde Sony’nin en yeni konsolunu jailbreak etme konusunda önemli bir mesafe kat etmiş gibi görünüyor.
KÜ'den hack açıklaması
Bazı sosyal medya hesaplarından ve internet sitelerinde, Kastamonu Üniversitesi'nin (KÜ) bilgi işlem sisteminin hacklandiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili KÜ'den yapılan açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi