Kastamonulu atletler, Konya'da yarıştı;

Kastamonulu atletler, Konya'da yarıştı

Kastamonu Türk Telekom Spor Kulübü sporcusu Altan Kalayçı, Konya'da düzenlenen yarışmada Türkiye 12'ncisi olurken, Ensari Saraçoğlu ise yarışmayı başarılı bir şekilde tamamladı....

15 Mayıs 2022 Pazar günü Konya'da bu yıl ilki düzenlenen, 22 ülkeden 2 bin 200 sporcunun katıldığı organizasyon, 21 kilometre ve 10 kilometre olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.

Mevlana Kültür Merkezi'nden yarışa başlayan atletler, belirlenen istikametlerde koştuktan sonra başlangıç noktası olan Mevlana Kültür Merkezi'nde bitiş çizgisine ulaştı.

Koşuda yarı maraton erkek kategorisinde 1.04.10'luk derecesiyle Kenyalı Meshack Kiprop Koech birinci olurken, Etiyopyalı Fetene Alemu Regasa 1.04.36'lık derecesiyle ikinci ve Onur Aras ise 1.06.18'lik derecesiyle üçüncü oldu. Yarı maraton kadınlar kategorisinde ise 1.07.43'lük derecesiyle Etiyopyalı atlet Shewarge Amare Alene birinci olurken, Kenyalı Daisy Jeptoo Kimeli 1.12.20'lik derecesiyle ikinci ve Bahar Atalay 1.17.50'lik derecesiyle üçüncülüğü elde etti.

 

Yarışmaya İlimiz den Kastamonu Türk Telekom Spor Kulübü adına yarışan atletler Altan Kalaycı yaş kategorisinde 12'nci olurken Ensari Saraçoğlu yarışmayı başarı bir şekilde tamamladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum