Arama
Arama Sonuçları
Eti Bakır’dan Kastamonu’da ‘güvenli madencilik’ atağı…
Sürdürülebilirlik ve inovasyon vizyonunu, Ar-Ge ve teknoloji ile güçlendiren Eti Bakır, Türkiye’nin en derin yer altı bakır madeni işletmesi olan Küre Tesisleri’nde katma değeri yüksek ve güvenli madencilikte yeni bir dönem başlatıyor.
Kastamonu merkezli çete operasyonunda 4 tutuklama
Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 12 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.  
Kastamonu merkezli dev operasyon: 3 suç çetesi çöktü!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda Aydın'da Teoman Avcı ve Ferdi Kayhanlı, Kastamonu'da Ömer Çınar ve Balıkesir'de Salih Babayiğit'in elebaşılığını yaptığı 3 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda örgüt elebaşıları da dahil olmak üzere 63 şüpheli yakalandı.
Darende ailesi, Kastamonu'da inşa ettikleri Huzurevinin işletmesini Belediye'ye devretti
Darende ailesi, Kastamonu'da inşa ettikleri Huzurevinin işletmesini Kastamonu Belediyesi'ne devretti.
Altının kilogramı 1 milyon 716 bin liraya geriledi
Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 1 milyon 716 bin liraya geriledi.
Türkiye’nin devleri belli oldu!
Her yıl yapılan araştırmanın 2022 raporu da yayınlandı. Buna göre Türkiye'nin en büyük şirketleri arasında ilk üçte sırasıyla TÜPRAŞ, THY ve Petrol Ofisi yer aldı.
Türkiye'nin en büyüğü Tüpraş
Bu yıl Capital500 ligine 128 yeni şirket katılırken, ilk 10 büyük şirket listesinde de önemli değişimler yaşandı. İlk sırasında Tüpraş yer alırken, Türk Hava Yolları ikinci, Petrol Ofisi ise üçüncü oldu.
İşte Türkiye’nin en büyük şirketleri
Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması’nın sonuçları açıklandı
"Yolunuz Atatürk yolu olsun"
Bahçeşehir Koleji 4. sınıfların 'İlkokula Elveda, Ortaokula Merhaba' programı Hasan Doğan Spor Tesisleri Gençlik Merkezi Konferans Merkezi Salonu’nda yapıldı. Burada konuşan Okul Müdürü Şükran Sayım öğrencilere seslenerek; " Sizlerden, ülkemiz ve geleceğimiz adına beklentilerimiz büyük, ancak en büyük beklentimiz mutlu olmanız. Ortaokul hayatınızda da Şansınız bol, yolunuz açık olsun ve bu yol daima Atatürk'ün yolu olsun" dedi.
Kuyumcunun dikkati kurtardı
Kastamonu’da, telefon dolandırıcılarının ağına düşen vatandaşı, altınlarını bozdurmak isterken durumu anlayan kuyumcu dolandırılmaktan kurtardı.
'Baba mesleğine ilgi azalıyor'
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Ticaretin ve ekonominin temeli esnaf ve sanatkardır. Ancak günümüzde esnaf ve sanatkar olmayı seçen, baba mesleğini icra etme eğiliminde olan genç sayısı azalıyor. Daha önce 50, 60 yıl, 100 yıl, devam eden köklü ticaret anlayışı bitiyor” dedi.
Darende dualarla anıldı
Şubat ayında mücadele ettiği hastalığın ardından Covid-19’a yakalanan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan hayırsever işadamı, İstanbul’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanmıştı.
İşte detaylar…
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'nda yeni ekonomi destek paketini açıkladı.
Soyguncuya ağır fatura: 41 yıl hapis
27 Ağustos'ta Belediye Caddesi'nde bir kuyumcuyu soyan ve bir kişiyi ağır yaralayan şahsa 41 yıl 8 ay hapis cezası verildi
Altıkulaçlar Kuyumculuk 2’nci mağazasını açtı
Kastamonu’da kuyumculuk sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Altıkulaçlar Kuyumculuk, Eski Belediye Caddesi üzerinde ikinci mağazasını sade bir törenle hizmete açtı. Altıkulaçlar Kuyumculuk ikinci mağazasında birçok büyük markanın tasarım ürünleri de yer alıyor