Yaşar, şifayı Anadolu’da buldu;

Yaşar, şifayı Anadolu’da buldu

Kastamonu’nun renkli simalarından Yaşar Emirhüseyinoğlu, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaklaşık 18 yıldır kronik böbrek yetmezliği ve nörojen mesane tanısıyla Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Sadi Turkan tarafından takip edilen Yaşar Emirhüseyinoğlu, bir dizi operasyonun ardından yeniden sağlığına kavuştu....

Kendisini caddelerde polis kıyafetiyle görüp tanıdığımız Yaşar Emirhüseyinoğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi veren Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Sadi Turkan, “Yaşar kardeşimiz, uzun zamandır takibimizde olan bir hastamız. Kronik böbrek yetmezliği ve nörojen mesane teşhisi konuldu. Gerekli tetkik ve tedavilerin ardından kendisine mesane boynu yüksekliği nedeniyle endoskopik cerrahi girişimi yapıldı ve şifaya kavuşturularak hastanemizden taburcu edildi. Kendisini takip etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yaşar Emirhüseyinoğlu ise, kendisini yeniden eski sağlığına kavuşturan Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Sadi Turkan başta olmak üzere, yakın ilgi gösteren hastane personeline, arayıp soran ve geçmiş olsun dileklerini ileten tüm sevenlerine teşekkür etti. 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum