Arama
Arama Sonuçları
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
İl Müdürü Gümüş, iftarını Özlem Burma'da yaptı...
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş,  Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı.
Ortaokul öğrencisi birincilik ödülünü Gazze’ye bağışladı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şiir yarışmasında bin liralık ödül kazanan ortaokul öğrencisi Yusuf Yılmaz, kazandığı ödülü Gazze’ye bağışladı.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Kastamonu siyasetinde kafalar karışık!..
Kastamonu merkezde daha önce başka partide önemli görevlerde bulunmuş, hatta belediye başkan yardımcılığı yapmış isimler bir başka partinin belediye ve İl Genel Meclisi listelerinde yer alırken, ilçelerde ise işler tamamen kontrolden çıktı.
Şenol Yaşar da bağımsızlığını ilan etti
Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar bağımsız aday olduğunu ilan etti.
Kastamonu’da tartışma yaratan cümleyi Bakan da kurdu!
AK Parti Kastamonu Aday Tanıtım Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleşti.
İlçelerde şok eden siyasi değişim!
AK Parti, Kastamonu'da 19 ilçe belediye başkan adayını belirledi ancak Abana, Bozkurt, Azdavay ve Pınarbaşı ilçelerinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. 4 İlçede mevcut belediye başkanlarında değişikliğe gidildi.
Karabacak; 'Biz atıp tutup uçanlardan değiliz'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, Küre ilçesinde düzenlene Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmasında AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye gönderme yaptı. İl Başkanı Doğan Ünlü'yü  'Küre'yi uçuracağız' sözleri üzerinden eleştiren İl Başkanı Karabacak; "Biz atıp, tutan uçanlardan değiliz. Bizler Küre için dertlenenleriz" dedi.
Kastamonulu acılı babanın ‘oğul’ feryadı!
Kastamonu’da ikamet eden 74 yaşındaki emekli başkomiser Hüseyin Akhüseyinoğlu, oğlunun kendisine şiddet uygulayarak, evden attığını iddia etti. Ailesinin evine gidemeyen Akhüseyinoğlu, Açıksöz Gazetesi’ne konuşarak sıkıntısını birer birer dile getirdi.
Başkan Vidinlioğlu açtı ağzını yumdu gözünü!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat toplantısında konuşan Başkan Vidinlioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin Merkez İlçe Toplantısında dile getirdiği '20 belediyeyi de alacağız' sözlerine karşılık cevap verdi. Başkan Vidinlioğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Biz 30 tane belediyeyi alacağız, otuz otuz! Bazı yerlerde çifte katlayacağız da öyle alacağız onun için 30 tane biz alacağız."
Kuzeykent'te silahlı saldırı!
Kuzeykent Mahallesi'nde bir işletmede silahlı saldırı meydana geldi.
Hanönü MHP’de istifa depremi!
Hanönü ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Metin Arıkan dahil ilçe yönetimi istifa etti.
Dadaylı genç; 20 gündür kayıp!
Kastamonu’nun Daday ilçesinden Emirhan Namal isimli gence; yaklaşık 20 gündür ulaşılmıyor.
Kastamonulu gazeteciden günlerdir haber alınamıyor
Kastamonulu gazeteciden günlerdir haber alınamıyor. En son 11 Ocak Perşembe akşamı saat 19.50'de evinde görüldüğü belirtildi.
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Kastamonu Üniversitesi'nde teyakkuz!
Kastamonu Üniversitesi kampüsü ve Şeyh Şaban-ı Veli Yurdu civarında yayılan gaz, yetkilileri teyakkuza soktu ve öğrenciler tahliye edilmeye başlandı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Bitmeyen film: Keşmekeş!
31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken; gözler genel merkezlere çevrildi. Kastamonu’da son dönemlerin en heyecanlı seçimlerinden birine sahne olacak olan süreç öncesinde de; siyasi partiler, ince eleyip sık dokurken; Kastamonu kamuoyunun tek gündem maddesi de; belirlenecek adaylar ve olası ihtimaller oldu.
Kastamonu AK Parti’de siyasi arena kızışıyor!
2024 Yerel Seçimlere yaklaşırken partiler adaylarını açıklamaya başladı…
MHP’den sürpriz aday!
31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri için kritik bir döneme yaklaşıldı.
Nasrullah Meydanı'nda endişeli anlar
Nasrullah Meydanı’nda bir kadının aniden yere yığılması sonrasında çevredeki vatandaşlar panik yaşarken; 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle; kadına ilk müdahale yapıldı.
Kastamonu için Dev Anket!
Yaklaşan yerel seçimler öncesi Kastamonu’da vatandaşın nabzını yoklamak için Açıksöz Gazetesinin başlattığı 2024 Seçim Anketi başladı.
'Çılgın İnebolulu' kendi kanosunu kendi yapıyor
"Çılgın İnebolulu" Ahmet Ergün, yüksek maliyeti nedeniyle kendisine yeni bir kano yapmak için kolları sıvadı.
AK Parti'de 'formalite' temayül...
AK Parti Kastamonu teşkilatı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde temayül yoklamasını gerçekleştirdi.
AK Parti'de 'formalite' temayül...
AK Parti Kastamonu teşkilatı, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde temayül yoklamasını gerçekleştirdi.
O ilçeler de doğalgaza kavuşuyor!
Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ilçe halkı için önemli bir gelişmeyi duyurdular… KARGAZ Yetkilileriyle ilçelerde incelemelerde bulunan Belediye Başkanları, 2024 yılı içerisinde ilçelerde doğalgazın yakılacağı bilgisini verdiler.