Cici’den altın değerinde kafa vuruşu: (1-0);

Cici’den altın değerinde kafa vuruşu: (1-0)

TFF 2’nci Lig’de mücadele eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sahasında on beşinci hafta müsabakasında Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi ve müsabakadan 1-0 galip ayrıldı....


Müsabaka temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi. Kırmızı siyahlılara galibiyeti getiren gol 77’nci dakikada Metincan Cici’nin kafa vuruşu ile geldi. Ümit Karan yönetiminde üçüncü maçına çıkan GMG Kastamonuspor, bu galibiyet ile puanını 17’ye yükseltti. Etimesgut Belediyespor’da 17 puanda kaldı.

Temsilcimiz, sahaya Eray Birniçan,  Abdülaziz Solmaz, Berkay Samancı, Ergin Keleş, Erman Bulucu, Faruk Öcal, Şaban Özel, Metincan Cici, Ramazan Işık, Hakan Olkan, Mehmet Bektaş 11’i ile çıktı.

Kırmızı-siyahlı temsilcimiz bu sonuçla iç sahada ilk kez iki maç üst üste kazanmış oldu. Etimesgut Belediyespor ise 14 Eylül’de ligin dördüncü haftasında deplasmanda Balıkesirspor’a karşı aldığı galibiyetin ardından bu yana ligde deplasmanda maç kazanamadı.

GMG Kastamonuspor bu skorla Ümit Karan önderliğinde çıktığı üçüncü maçında ikinci galibiyetini aldı. KSK evinde aldığı 1-0’lık Etimesgut Belediyespor galibiyeti ile ligde üst sıraları kovalamak istiyor. Kırmızı siyahlılar ligde 16’ncı hafta karşılaşmasında Kırklarelispor ile deplasmanda karşılaşacak müsabaka 27 Kasım Pazar günü saat 14.00’da başlayacak.

ÜMİT KARAN İLE İÇ SAHADA 2’DE 2
Kırmızı siyahlı temsilcimiz, Teknik Direktör Ümit Karan ile 3’ncü maçına çıkarken bu maçların birini kaybetti, ikisini kazanmasını bildi. Genç teknik adamın Kastamonuspor’u iç sahadaki iki mübakasını kazanırken deplasmanda mağlup oldu.

GMG Kastamonuspor ligde 16 ve 17’nci haftalarda üst üste iki deplasman maçına çıkacak.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum