Rektör Topal’dan Entegre’ye ziyaret;

Rektör Topal’dan Entegre’ye ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve beraberindeki heyet, Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayii ve Ticaret A.Ş.’ye çalışma ziyaretinde bulundu....

Heyette, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Küçük, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Miraç Aydın, Orman Endüstri Mühendisliği öğretim üyeleri Doç. Dr. Alperen Kaymakcı ve Doç. Dr. Önder Tor yer aldı.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fabrika Direktörü Enüs Koç tarafından karşılanan heyet, ziyaret kapsamında fabrika sahasını yerinde inceleyerek, yeni yatırımlar hakkında bilgi aldı. İncelemenin ardından heyetler arasında bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda, ihtisas sahamız Ormancılık ve Tabiat Turizmi alanları başta olmak üzere çeşitli alanlarda üniversite-sanayi iş birlikleri üzerine değerlendirmelerde ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi’ne yapmış oldukları katkılardan dolayı Fabrika Direktörü Enüs Koç’a plaket takdim etti. 






Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum