Farkındalık için yürüdüler;

Farkındalık için yürüdüler

3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü olması sebebiyle, toplumda farkındalık oluşturmak adına Türk Kızılay Kastamonu Şubesi üyeleri, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için "Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında yürüyüş gerçekleştirdi....

Türk Kızılay Kastamonu Şubesi olarak 3-4 Ekim 2022 Dünya Yürüyüş Günü dolayısıyla toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi. Kızılay Kastamonu Teşkilatı, Kışla Parkı'ndan başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sonlandırdığı yürüyüşle, sağlıklı yaşama dikkat çekti.


TAVİL; “OBEZİTE VE KRONİK RAHATSIZLIKLARIN ÖNLENMESİ İÇİN HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”

Kızılay Kastamonu Şube Başkanı Sabit Tavil yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda değerlendirme konuşması yaptı. Özellikle sağlıklı yaşam için beslenme ve hareketin önemini vurgu yapan Kastamonu Kızılay İl Başkanı Sabit Tavil;" Sağlıklı bir yaşam için adım adım 6 bin ile 10 bin adım diyor hekimlerimiz. Bizlerde bu sürece katkı koymamız gerekiyor.81 ilimizde Tüm Kızılay Teşkilatlarımız olarak bugün yürüyüş düzenliyoruz.Pandemi döneminde kapalı ortamlarda geçirilen zamanların alışkanlığa dönüşmemesi için,obezite ve kronik rahatsızlıkların önlenmesi için hareket etmemiz gerekiyor. Özellikle yaşlılarımız, annelerimizin, ofis ortamında çalışanların hareket etmeleri gerekiyor.Yürüyüşü sağlıklı bir yaşamın temeli olarak hocalarımız anlatıyor. Bizler de bu farkındalığı büyütmek içinbütün Kastamonululara Kızılay gönüllüleri olarak, Kastamonu’da adım adım sağlıklı yaşam için yürümeyi akabinde tabii koşmayı teklif ediyoruz. Etkinliğe destek veren bütün başkanlarımıza ve gönüllülerimize Kızılay ailesi adına teşekkür ediyoruz. Var olsunlar. İyi ki varlar" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum