Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da ‘aile’ için farkındalık yürüyüşü
Kastamonu’da aile yapısının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla “Aile Yürüyüşü” gerçekleştirildi.
KÜ ekibi hortumu kaptı, yangına koştu!
Kastamonu Üniversitesi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü öğrencileri, Taşköprü itfaiyesini ziyaret ederek uygulamalı eğitim aldı.
Kastamonulu bakan; ‘Bu milli bir görev’
Aslen Kastamonulu olan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınlarını önlemek üzere farkındalık oluşturmak adına başlatılan kampanyaya katılım sağladı.
İŞKUR'dan engelli bireylere iş desteği!
İŞKUR, engelli vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek, onların da toplumun birer parçası olduğunu, toplum hayatından eşit ve üretken birer birey olmaları için çalışma hayatına kazandırmak amacıyla engelliler haftası kapsamında İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulunda engelli öğrenciler ve ailelerine yönelik etkinlik düzenledi.
Kastamonu AFAD'tan Kışlada eğitim!
Kastamonu Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) tarafından Jandarma Komando Eğitim Merkezi'nde kursiyerlere eğitim verildi.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
İklim Değişikliği Zirvesi gerçekleşti
"Geri Dönüşen Şehir Samsun" isimli proje kapsamında "Samsun İklim Değişikliği Zirvesi" gerçekleştirildi.
Akfen Yenilenebilir Enerji'nin Eğitim Seminerleri Projesi Ödüllendirildi
Akfen Yenilenebilir Enerji, sahip olduğu santrallerin bulunduğu bölgelerde yaşayan kadınlara yönelik çeşitli eğitimlerin verildiği "Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri" programıyla 6'ncı Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde "Enerjimiz Geleceğimiz" ödülüne layık görüldü.
Marmara depremi Kastamonu’yu da yıkar!
Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, “Biz sadece merkez üssü Kastamonu olan bir depremden bahsetmiyoruz. Merkez üssü Marmara’da olacak bir deprem de bizleri çok ilgilendiriyor. Marmara’da olacak depremde belki de Kastamonu’daki binaları yıkacaktır.”
Vali Dallı; “Risk almayın”
Kastamonu Valisi Meftun Dallı; deprem haftasında Kastamonu’daki vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.
Kastamonu'da kadınlardan atak!
Halime Çavuş Kadın Derneği'nin 20 üyesi tarafından oluşturulan bando takımı 3,5 aydır gösteri için çalışıyor Bando takımı, ilk gösterisini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 7 Mart'ta sunacak
Baş belası ile mücadele sürüyor!
Kastamonu ve Samsun başta olmak üzere kahverengi kokarcalar Karadeniz'de tam bir baş belası haline geldi. Samsun’da ‘Kahverengi Kokarca Eylem Planı’ kapsamında zararlı böcek ile mücadele çalışmaları sürüyor.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Kastamonulu kadın çiftçiler artık daha bilinçli!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Hanönü ilçesi Bağdere köyünde kadın çiftçilere eğitim verildi.
Şensiz'den tepki geldi; 'İzin alınacak konu değil!'
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı'nın okunmayacağı iddiaları Kastamonu'da da tepki çekti. CHP İhsangazi İlçe Başkanı iddialara ilişkin; 'Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bayrağımız veİstiklal Marşı'mız kırmızı çizgimiz. Müzakeler sonucunda izin alınacak konular değildir. Tüm yetkilileri bu konuda sorumlu, ülkemizin onurunu koruyacak şekilde davranmaya davet ediyorum" dedi.
Kastamonu’dan Türkiye’de bir ilk!
Kastamonu İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdür Yardımcısı Hatice Yalçın ve El Sanatları Teknolojisi Öğretmeni Türkan Özdemir'in liderliğinde yürütülen "Benim Bahçem Benim Dünyam" adlı eTwinning projesi, büyük bir başarı elde ederek Ankara'ya taşındı ve Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından desteklenen ilk sosyal sorumluluk projesi olarak dikkat çekiyor.
Genç çiftçi tarlasına traktörle "Cumhuriyet 100 yaşında" yazdı
Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kocaveli köyünde yaşayan genç çiftçi, tarlasına traktörle "Cumhuriyet 100 yaşında" yazdı.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Kastamonu MEM'de Kanser farkındalığı
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğün Konferans Salonu'nda 'Kanser Hastalığı Farkındalık Eğitimi' verildi.
Kastamonu'da Bakanlı açılış
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Kastamonu 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi açılışı gerçekleşti.
Kastamonu NARKO ödüllü yarışma düzenliyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik yarışma düzenleniyor.
Cide'den Kastamonu TSM'ye tedavi için geldiler
Ekim ayının 'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' olması dolayısıyla Cide ilçesinden gelen vatandaşlar, Kastamonu Toplum Sağlığı Merkezi'nde tedavi oldu.
‘Avukata saldırı, savunma hakkına yönelik saldırıdır’
Kastamonu Barosu, avukatlara yönelik saldırılara tepki gösterdi