“Üyesine, odaya ve şehre faydalı olma hedefi taşıyacağız”;

“Üyesine, odaya ve şehre faydalı olma hedefi taşıyacağız”

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) yönetimine aday olan Salim Arpacıoğlu ve ekibi çalışma prensipleriyle projelerini açıkladı....

Göreve geldiklerinde izleyecekleri çalışma prensipleri hakkında bilgilendirmede bulunan işadamı Salim Arpacıoğlu; “Başta üyesine, odaya ve şehre faydalı olma hedefi taşıyacağız. Tüm meclis ve komite üyelerimizle istişareli kararlarla çalışacağız. Meclisimiz organlarında görev alan kişilerin, kurum ve kuruluşların komisyonlarında yetkinliklerine uygun alanlarda görev almasını sağlayacağız. Uygulayan anlayışla değil taleplerini kazanacak bir anlayışla hareket edeceğiz. Meclisimiz, komitemiz, gençlik ve kadın kolları organlarımızla dinamik, özgür, vizyoner, kararlı olacağız” ifadelerini kullandı.

DÖNEM İÇİNDE HAYATA GEÇECEK PROJELER

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) yönetimine aday olan Salim Arpacıoğlu ve ekibi  çalışma prensipleriyle projelerini açıkladı. Arpacıoğlu’nun projeler arasında daha nitelikli ve odanın prestijini yansıtacak oda binası, Ilgaz Ekonomi Zirvesi ve ilçeleri KATSO’yla yakınlaştıracak dijital dönüşüm gibi başlıklar dikkat çekti.Arpacıoğlu, projelerini şöyle sıraladı: “Şehrin en nitelikli konferans salonuna sahip olacağız! Odamızın vizyonunu ve prestijini yansıtacak, şehrimizin eksiklerini tamamlayacak yeni bir oda binası yapacağız. Şehrimiz iş alanları öncelikli olmak üzere her iş alanından ulusal ve uluslar arası iş insanlarının katılımını önceleyen ekonomi zirvesi yapılacak. Ilgaz Ekonomi Zirvesi'nin geleneksel hale getirilmesi planlanmaktadır. Üyelerimizin menfaatine olabilecek şekilde bankalar ve özel hastaneler başta olmak üzere tüm sektörlerde indirim anlaşmaları yapacağız. İş ve ticari uyuşmazlıklarda hizmet sunmak amacıyla Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi kurulacak. Geç kalınmış bu projeyi ivedilikle hayata geçireceğiz. Odamız bünyesinde profesyonel teşvik danışmanı istihdam edilerek, üyelerimizin hak ettiği teşviklerden yararlanması sağlanacak. İlimizdeki sanayi ve ticaret hacmini arttırmak adına, firmalarımıza pazarlama alanında destek verecek profesyonel pazarlama danışmanı istihdam edeceğiz. Odamıza bağlı ilçelerimizin işlemlerini daha kolay hale getirmek için dijital dönüşüm gerçekleştireceğiz. Bu dönüşüm sayesinde ilçelerimiz e-portallar üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. İlçelerimiz dahil olmak üzere ihtiyaçlar doğrultusunda yeni organize sanayi bölgeleri ve ticari alanlar için çalışmalar gerçekleştirilecek. Her meslek komitesi üyeleriyle, yılda en az bir kez istişare toplantısı gerçekleştirilecek. Bu toplantıda her meslek komitesinden ayrı ayrı talepler, istekler ve öneriler alınacak. Odamızla üyelerimiz arasındaki haberleşme ve iletişim ağı güçlendirilecek. Böylelikle üyelerimizin menfaatine olabilecek her türlü gelişme anlık olarak aktarılacak. Yönetiminde olduğumuz TEKNOKENT ile odamız arasındaki iş birliğini güçlendirilerek üyelerimizin yararlanmasını sağlayacağız. Odamız bünyesine veya sözleşmeli olarak, tüm üyelerimizin acil durumlarda, en hızlı şekilde yararlanabileceği donanımlı ambulans ve cenaze nakil aracı kazandıracağız. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılım noktasında üyelerimizi teşvik edecek projeler gerçekleştireceğiz. Yanı sıra şehrimizde sanayi ve ticari odaklı fuarların daha çok gerçekleşmesine katkı sunacağız. Üyelerimizden toplayacağımız talepler doğrultusunda, şehrimizin uluslararası ticaret hacmini arttırma odaklı, yurt dışı seyahatleri gerçekleştireceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum