KATSO Başkan Adayı Arpacıoğlu, genç iş insanlarıyla bir araya geldi;

KATSO Başkan Adayı Arpacıoğlu, genç iş insanlarıyla bir araya geldi

İş adamı Salim Arpacıoğlu öncülüğünde Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) yönetimine talip olan ekip, ilimizdeki genç iş insanlarıyla bir araya geldi. Salim Arpacıoğlu ve Numan Ovalıoğlu, genç iş insanlarıyla istişarelerde bulundu. KATSO yönetimine neden talip olduklarını ve seçimi kazanmaları halinde neler yapacaklarını paylaşan Salim Arpacıoğlu, KATSO Genç Girişimciler Kurulu’nu önemsediklerini ve görev sürecinde birçok iş birliğine imza atacaklarını söyledi....


ARPACIOĞLU: “GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NUN DEĞERİNİN FARKINDAYIZ”
KATSO Başkan Adayı Arpacıoğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Hiçbir zaman siyasetin hiçbir tarafında olmadım. Sivil toplum kuruluşlarına değer veriyorum. Birleştirici bir sivil toplum anlayışım var. Birliktelikten güç doğacağına inanıyorum. Bu nedenle sivil toplum kuruluşlarını önemsiyorum. Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası’nın mevcut Meclis üyeleri olarak birçok kez birlik beraberlik girişiminde bulunduk ancak bu girişimlerimizin sonuçsuz kaldığını deneyimleyince ekibimizle birlikte yönetme görevine talip olduk. Memleketimiz menfaatine gördüğümüz konularda yeri geldiğinde sesimizi yükseltmek için aday olduk. Meclisle uyumlu ve katılımcı bir anlayışla çalışmak için talibiz. Vizyoner ve yenilikçi bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğimizin taahhüdüyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Köklü bir geçmişe sahip olan kentiz ve köklü bir odaya sahibiz. Genç iş insanlarımız bizim için çok önemli. Sizlerin fikir ve projelerine açığız. Seçim öncesinde de seçim sonrasında da fikir ve projelere açık olacağız. Meclis için nasıl çalışmalar yapıyorsak gençler için de aynısını yapacağız. Yeni oda binamızda gençler için ayrı bir oda ve konferans salonunu faaliyete geçireceğiz.Genç Girişimciler Kurulu’nun değerinin farkındayız ve görev süremizde kurulumuzla birçok işbirliğine imza atacağız.”

OVALIOĞLU; “HALİS NİYETİMİZİN KARŞILIĞINI ALACAĞIMIZA İNANIYORUM”
KATSO yönetimine talip ekipte yer alan Numan Ovalıoğlu ise şu ifadeleri kullandı: “Daha önceki dönemlerde de görev aldım. Mevcut yönetimin birliktelik, kaynaşma ve buradaki pastayı çoğaltmak gibi vaatler vardı. Verilen vaatler yerine getirilemez oldu. Bu nedenle iş adamı Salim Arpacıoğlu’nun öncülüğünde; birleştirici, katılımcı, vizyoner bir ekiple yönetime talip olduk. Ekibimizin birlikte ve kolkola hareket edeceğini; üyelerine, odaya ve şehrine anlamlı katma değer vereceğini biliyorum. Halis niyetimiz var bunun da karşılığını alacağımıza inanıyorum. İnşallah iyi çalışarak, kendimizi iyi anlatarak seçimde muvaffak olacağız.”

GENÇLER TALEP VE BEKLENTİLERİNİ PAYLAŞTI
Şehrimiz genç iş insanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, genç iş insanları da talep ve beklentilerini aktardı. Genç iş insanları olarak, kendi alanlarında faaliyetlere hazır olduklarını belirten şehrimiz genç iş insanları seçimde de Salim Arpacıoğlu öncülüğündeki ekibe başarı dileklerini iletti. 

Toplantıya katılan genç iş insanları şu şekilde: Oğuzhan Kırmızı, Ahmet Urgancı, Şemun Kaya, Engin Usta, Ali Mert Mütevelli, Salih Teryaki, Onur Kavlakoğlu, Ömür Doğan, Okan Keleş, Ağacan Gürol, Burak Sönmez, Tunahan Karahasanoğlu, Vedat Kuşgözoğlu, Mustafa Burak Göloğlu, Erdoğan Osmanoğlu, Süleyman Bayrak.

Genç insanları arasında Doğan Altın, Ekrem Ahmet Yaylı, Erhan Arslan, Erol Katırcıoğlu, Fatih Doğan, Fatih Korkmaz, Ömer Karabıyıkoğlu, Özkan Nergiz, Öztürk Özdemir Kanat’ın da olacağı öğrenildi.


Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum