Birinin canı yanmasın!;

Birinin canı yanmasın!

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan Halit Rıfat Paşa Caddesi, trafik kazası denilince ilk akla gelen caddelerden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan Halit Rıfat Paşa Caddesi, trafik kazası denilince ilk akla gelen caddelerden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Her hafta çok sayıda maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiği cadde;  dört şeritli yoldan tek şeritli yola ani bir şekilde geçilmesi sebebiyle trafik akışında aksamalar meydana getiriyor. Bölgede yer alan alışveriş merkezine giriş çıkışlar esnasında da ciddi tehlikeler meydana gelirken; özellikle mesai başlangıcı ve bitimi saatlerinde hem alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar hem de evlerine ulaşmak isteyen sürücüler yoğun trafiğe sebep oluyor.Bölgedeki aktifliğin her geçen gün artmasına rağmen aynı potansiyel yollara sahip olan bölge de Tosya Yolu'ndaki nüfusun da etkisiyle oluşan trafik yoğunluğu kazalara da sebep oluyor. Geçtiğimiz aylarda ciddi trafik kazalarının da meydana geldiği cadde, artan yoğunluğa bir önlem alınmaz ve alternatif sunulmazsa tehlike oluşturmaya devam edecek. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum