Alt yapıya yeni bina kiralandı;

Alt yapıya yeni bina kiralandı

GMG Kastamonuspor’da alt yapı faaliyetleri, futbolcuların çalışmaları yanı sıra ihtiyaçları konusunda da önemli imkanlar sunmak adına devam ediyor. Kastamonu futbolunun geleceği açısından önemli olan genç futbolcu yetiştirmeye özen gösteren Gmg Kastamonuspor’da alt yapı futbolcuları yeni yerlerinde konaklayacak....


Bu sezon U15, U17 ve U19 liglerinde mücadele edecek GMG Kastamonuspor’da, altyapı oyuncuları için modern bir yurt binası kiralandı.

Özellikle şehir dışından GMG Kastamonuspor alt yapısına kazandırılan oyuncular için, konaklama ve yemek ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda futbolcuların kalacağı yeni bir yurt binası kiralanarak kulübün alt yapı bünyesine kazandırıldı.

50 kişilik kapasitesi olan, futbolcuların geniş ve ferah odaları olan içerisinde yemekhane, banyo ve tuvaleti, toplantı salonu, antrenör odası gibi modern yurt binası alt yapı oyuncuları için tahsis edildi. Ailelerin bu imkanları duyduklarında çocuklarını gözleri arkalarında kalmadan kulübe emanet ederek futbolculuk kariyerlerine adım atmaları konusu da ön planda olarak kulüp adına sevindirici durumda. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum