Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da ürkütücü görüntüler!
5 metreye ulaşan dalgalar nedeniyle Kastamonu'nun Abana ve İnebolu ilçelerinde sahillerdeki bazı iş yerleri su altında kaldı, kara yolu kum ve taş yığınlarıyla doldu
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
Kastamonuspor’da üzücü olay!
24 Mart 2024 tarihinde İskenderunspor ile karşı karşıya gelen GMG Kastamonuspor, maç sırasında Yiğit Ali Bayrak ve Yalçın Kılınç sarı kart görmüştü. Bayrak ve Kılınç cezalı duruma düştüğü için oynanacak Uşakspor maçında forma giyemeyecek.
Türkiye Şampiyonu Kastamonu'dan...Bravo Umut Talha!
Kastamonu Darende Ortaokulu öğrencisi Umut Talha Özkan, Karabük'te düzenlenen okul sporları masa tenisi Türkiye Şampiyonasında rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu!
GMG Kastamonuspor’un attığı müthiş goller!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden zirveye en yakın takım olan 67 puanlı GMG Kastamonuspor’un Hatay deplasmanında oynanan maçta İskenderunspor’a attığı o harika goller…
KSK'dan farklı galibiyet!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, deplasmanda 49 puanla altıncı sırada yer alan İskenderunspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, deplasmanda oynanan maçta İskenderunspor’u 3-0 mağlup etti.
Batı Karadeniz’in yeryüzü cenneti!
Çekme Helva, sarımsak ve kestanesi ile meşhur Şirin İlimiz Kastamonu’nun Doğal Güzellik durumunu bu yazımızda ele aldık. Mağaradan, Şelaleyi, Kanyondan Milli Parka birçok doğal güzelliğe sahip dört bir yanı ormanlarla kaplı kadim şehir olan Kastamonu’ya yolunuz düşerse Nasrullah Meydanında meşhur Kel Simit yemenizi de tavsiye ederiz. Kastamonu’nun 7 doğal güzellik harikası gezilecek yerleri sizler için derledik.
Ortaokullar oryantiringde yarıştı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Oryantiring İl Birinciliği düzenlendi. Kastamonu Fen Lisesi’nin çevresinde düzenlenen il birinciliğine toplam 68 sporcu katıldı.
Miniklerden KSK ziyareti
Kastamonu Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor’u ziyaret etti.
TFF’nin yayınlayacağı maçlar belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarını canlı olarak yayınlamaya devam ediyor. 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta YouTube üzerinden ekranlara gelecek karşılaşmalar belli oldu.
Liselerin futbol mücadelesi nefes kesti
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Gençler Futbol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde 42, kızlarda ise 14 olmak üzere 56 takım ile oynanan karşılaşmalar toplamda 672 sporcu ile rekor bir katılım ile gerçekleşti.
Trabzonspor Kulübünden Fenerbahçe maçı paylaşımı
Trabzonspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe ile yapılan maçta faul beklentilerini içeren bir video paylaşımında bulundu.
Özel güvenlik görevlileri iftarda bir araya geldi
Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) tarafından önceki akşam iftar programı düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Kastamonu'da görme engelli Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası
Görme engelli albino hastası milli judocu Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası: "Hedefim olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak"
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih
2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı.
Kadınlar Voleybol Sahnesinde Rekabet Başladı: Kozlar Paylaşıldı!
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde "Evinin Sultanları" voleybol turnuvası düzenlendi.
Huzurevi sakinleri unutulmaz bir gün geçirdi
Düzce’de huzur evinde kalanlar gençlerle birlikte unutmaz bir gün geçirdiler. Türküler söyleyip birlikte oynadılar.
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
‘Evinin sultanları’ 8 Mart’ta filenin sultanları oldu
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası Projesi kapsamında Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından merkezde ve ilçelerde turnuvalar düzenlendi.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Mehmet Akif'in tek kadın muhtar adayı!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin tek kadın muhtar adayı Nihal Turgut, 40 yıldır ikamet ettiği mahallesine talip oldu. Muhtar olma düşüncesinin 15-20 sene öncesine dayandığını dile getiren Turgut, muhtar seçilirse mahallesi için değişik fikirlere öncü olacak.  Sağlam ikili ilişkiler ve güçlü iletişim becerilerinin olduğunu söyleyen Turgut Mahallesi için elinden geleni yapacağını kaydetti. 
Gazi’de ‘uğursuz' düdük!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, tam bir puan fırsatı olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırlayacak. GMG Kastamonuspor’un oynadığı 8 maçtan sadece 1’ini kazandığı maçlarda yer alan hakem Ferhan Kestanlıoğlu, bugün Gazi’de düdük çalacak.
Yılmaz: ‘Neden rahatsız oldunuz?’
GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz’dan, Kastamonuspor-Sarıyerspor karşılaşması öncesinde ortaya atılan canlı yayın ve Denizlispor maçında yaşandığı belirtilen ofsayt pozisyonuna ilişkin açıklama geldi.
Kastamonu'da kadınlardan atak!
Halime Çavuş Kadın Derneği'nin 20 üyesi tarafından oluşturulan bando takımı 3,5 aydır gösteri için çalışıyor Bando takımı, ilk gösterisini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 7 Mart'ta sunacak
İlk yarı sessiz; ikinci yarı ise, fırsat!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 28. Hafta mücadelesinde PFDK’dan seyircisiz oynama cezası yiyen ve yenilgiye doymayan Denizlispor ile Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geliyor.
KSK, geri mi dönüyor?
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, 27’nci haftada yeni Teknik Direktör Fırat Gül ile ilk maçını Menemen FK ile Gazi Stadı’nda tamamlayarak, 1-0 galip ayrılmıştı. Bugün ise KSK, deplasmanda seyircisiz maçına çıkacak.
Kastamonu’daki tehlike 600 yıllık yarışa engel oldu
Kastamonu’da “tehlikeli durum” olarak adlandırılan kurak geçen kış ayları sadece çiftçiyi değil 600 yıllık geleneksel kızak yarışlarını da etkiledi. 600 yıllık geleneksel kızak yarışları kar yağmadığı için bu yıl yapılamadı.