Yüzer’den, Kastamonu OBM’ye ziyaret;

Yüzer’den, Kastamonu OBM’ye ziyaret

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer ve beraberindeki heyet, Bozkurt ve sahil ilçelerinde yaşanan sel felaketi sonrasında yapılan çalışmalar ve ihaleleri yerinde incelemek amacıyla Kastamonu’ya geldi. Genel Müdür Yardımcısı Yüzer, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nü de ziyaret etti....

Orman Genel  Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdür Yardımcısı Beytullah Fidan, Toprak Muhafaza ve Havza Islah Daire Başkanı Ertan Pirdal, Toprak Muhafaza ve Havza Islahı Dairesi Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Ergene, Ağaçlandırma Daire Başkan Yardımcısı Mustafa Tuncer Kastamonu’ya geldi. Kastamonu OBM’den yapılan açıklamada, Orman Genel Müdür Yardımcısı Yüzer ve beraberindeki heyetin, Dİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim ve Bölge Müdürlüğü teknik heyetiyle birlikte Bozkurt ve sahil ilçelerinde sel nedeniyle yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve kontrol etmek amacıyla 2 günlüğüne geldiği belirtildi.

Genel Müdür Yardımcısı Yüzer, Bozkurt ve kıyı ilçelerinde meydana gelen sel felaketi sonrası yapılan çalışmalar ve ihalelerle yapımı devam eden projelerin yerinde kontrolünü yapmak amacıyla Kastamonu’ya geldi. Genel Müdür Yardımcısı Yüzer, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ziyarete ilişkin şu açıklamalara yer verildi;  “İlk gün büroda brifing verilmiş, ikinci gün ise arazi çalışmaları için Küre, Bozkurt, İnebolu, Çatalzeytin hattı üzerinde uygulamalar denetlenmeye başlanmıştır. Yapılan ıslah çalışmaları ile yıkıcı yeni bir sel felaketinin önlenmesi amaçlanmıştır.” 



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum