“Su ihtiyacı var”;

“Su ihtiyacı var”

Kastamonu Kuzeykent Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Kuzeykent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Çölez, İnebolu ve Bozkurt’ta su ihtiyacının olduğunu belirtti....

Kızılay İl Başkanı Sabit Tevil ile görüştüğünü ve kendisine İnebolu ve Bozkurt ilçelerinde su ihtiyacı olduğunu bildirdiğini söyleyen Çölez, Kuzeykent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak destek olacaklarını ve destek olmak isteyen vatandaşlar için de derneğin iban numarasını paylaştı.

“SULARI PAKET HALİNDE BU SEFER KABUL EDEMEYECEĞİZ”

Dernek Başkanı Çölez, yaptığı açıklamada; “Kızılay İl Başkanı Sabit Tevil ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde, İnebolu ve Bozkurt’ta şu an için 0.5’lik ve 5 Litrelik suya ihtiyaç olduğunu öğrendim, bunu sizlerle paylaşmamı istedi. Sizlere, Kuzeykent Mahallesinde bu yardımları yapabilmemiz için kurmuş olduğumuz derneğin iban numarasını paylaşacağım. Su alınıp o bölgeye aktarılması için yardımda bulunmak isteyen, nakit desteğinde bulunmak isteyen hayır sahipleri, bu iban numarası üzerinden yardımda bulunabilirler ya da muhtarlığımıza ulaştırabilirler. Fakat Bozkurt’un ilk afetinde olduğu gibi suları paket halinde bu sefer kabul edemeyeceğiz. Biliyorsunuz ki yağış Kastamonu merkezde de devam ediyor, bunun için nakit toparlayıp, Bolu Gerede’deki bir su fabrikasından direkt olarak su çekilecek ve yığılmaların önüne de bu şekilde geçilmiş olacak. 

Dernek Başkanı Çölez İBAN bilgisini de paylaştı; “Kuzeykent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İban; TR830020900001402018000001 Kastamonu Ziraat Katılım Bankası”


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum