'Gelini Kastamonulu diye aldık, Çankırılı çıktı';

'Gelini Kastamonulu diye aldık, Çankırılı çıktı'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Çankırı’da katıldığı bir açılış programında; "Çankırı, dünürümün de memleketi. He ne kadar bize Kastamonuluyuz deseler de gelini aldıktan sonra da Seda'nın Çankırılı olduğunu anladık. Bu da güzel oldu. Önce Kastamonu'nun işlerini, sonra da Çankırı’nın işlerini yaptırdılar" dedi....


AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile eşi Nebahat Özer, Türk Kızılay’ın "81 İl 81 Anaokulu Projesi" çerçevesinde Çankırı’da hayırseverler tarafından yaptırılan Hacı Mehmet Üner Kızılay Anaokulu’nun açılışına katıldı.

 

“ÖNCE KASTAMONU'NUN İŞLERİNİ, SONRA DA ÇANKIRI’NIN İŞLERİNİ YAPTIRDILAR”

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere 20 yıldır hizmet ettiklerini ifade eden Yıldırım, “Bakanlığımın ilk yıllarında Ankara’dan Çankırı’ya, Kastamonu’ya gitmek meseleydi. Bakuşveli, Tekebeli, İn Dağı, Ilgaz Dağı'na giderken korkulu rüyalar gördüğünüz geçitle ve kasisli yollardan ibaret. Elhamdülillah bugün bunlar geride kaldı. Çankırı, Kastamonu’ya kapı komşusu oldu. Çankırı’nın ayrıca bir başka önemi de var. Benim dünürümün de memleketi. He ne kadar bize Kastamonuluyuz deseler de gelini aldıktan sonra da Seda'nın Çankırılı olduğunu anladık. Bu da güzel oldu. Önce Kastamonu'nun işlerini, sonra da Çankırı’nın işlerini yaptırdılar. Böylece iyi bir taktik izlediler. Memleketimizin işleri için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere 20 yıldır çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: iha

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum