“Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkalım”;

“Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkalım”

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, “Narko Gençlik Modülü” ve “En İyi Narkotik Polisi Anne” projeleri kapsamında 409 katılımcıya bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuldu....

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kastamonu’da uyuşturucuyla mücadelesini sürdürüyor. Narko Gençlik Modülü kapsamında; Kastamonu Üniversitesinde; Spor Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi ve Fatma Aliye Hanım Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerinden oluşan 283 kişiye; En İyi Narkotik Polisi Anne projesi kapsamında ise Fatma Aliye Hanım Kız Yurdu, Hüma Hatun Kız Yurdu çalışanları, özel güvenlik görevlileri, Merkez Anaokulu velileri ve resim kursunda bulunan kursiyerlerden oluşan 126 kişi olmak üzere toplam 409 katılımcıya projeler kapsamında bilgilendirme faaliyetlerinde bulunuldu. Eğitim sonrasında katılımcılara proje ile ilgili el broşürü dağıtımı yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili  yapılan açıklamada; “Siz değerli anne ve babaların ailelerin narkotik maddeler konusunda bilinçli olmaları, çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz” denildi. 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum