Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da drift yapan sürücü bedelini ağır ödedi!
Kastamonu’da drift atan sürücü o anları sosyal medya hesabı üzerinden herkese açık olarak paylaştı. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kimliğini tespit ettiği sürücüye cezai işlem uyguladı, aracını trafikten men etti.
Nereye varacak? Artık her hafta zam!..
Yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Diyarbakır, Kastamonu'yu unutmadı
Sezonun 35. hafta mücadelesinde Kastamonu'ya gelerek GMG Kastamonuspor ile karşılaşan Amedspor, Gazi'den 1-0 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu garantiledi. Kastamonu'da çok güzel karşılanan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldi, GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün'e ve Kastamonu'ya teşekkür etti.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Kız isteme husumeti kanlı bitti: 2 ölü!
Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı.
Aracında öldürdüler!.. 2 kişi tutuklandı
Kastamonu’da iki gün önce akşam saatlerinde aracında silahla vurulmuş halde bulunan cinayetin olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu. 
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Erdoğan'dan seçim yorumu: 'Uyarı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet sözünü sandık yoluyla söyler. Millet uyarsını sandık aracılığıyla ifade eder. Yerel seçimlerde umduğumuz neticeye ulaşamadık. Özeleştirimizi cesaretle yapacağız. Milletin takdirini sorgulamayacağız" dedi.
Karabük Üniversitesi’nde olaylar sonrası 8 kişi gözaltına alındı
Son günlerde Karabük Üniversitesi'nde HIV ve HPV vakalarında artış olduğu iddiaları sosyal medyada gündem oldu... Bu iddialarla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası 8 kişi gözaltına alındı.
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Kastamonu Emniyeti’nden seçim mesaisi
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Kastamonu’nun komşusunda isyan sesleri!
Karabük basını, 22 Mart tarihli yaygın basından bazı haberlerin linklerini paylaşarak şehrin yöneticilerine isyan etti. Son 4 gündür ülke gündemine oturan ve “Karabük olayı” olarak adlandırılan hadise, Karabük halkını zan altında bırakarak isyan ettirdi.
Kastamonu'da Nevruz coşkusu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında Nevruz Bayramı kutlandı.
Şehidimiz, Tosya'da anıldı
Şehit Hava Pilot Teğmen Yavuz Eracar, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kabri başında anıldı.
Kastamonu'nun yeni trafik dedektifleri hazır!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Ali Fuat Darende İlkokulu öğrencileri tarafından 27 çocuk daha trafik konusunda bilgilendirildi
Seçim güvenliği toplantısı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala Ağlı ilçesinde Ağlı Kaymakamı Salih Nur Şeker başkanlığında 'seçim güvenliği' toplantısı düzenlendi.
Polis ekipleri şok uygulama yaptı
Çorum'un Alaca ilçesinde yapılan şok uygulamada ruhsatsız tabanca ve bıçak ele geçirildi, bir araç trafikten men edildi.
Kimseyi zehirleyemeden yakalandı
Düzce’de polis ekipleri kent merkezinde yaptığı çalışmada 1 kilo 95 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
İç sularda av yasağı başlayacak
15 Haziran tarihleri arasında Sazan, Kadife, Siraz, Yayın gibi diğer balık türlerinin avlanması yasaklandı.
7 adet tarihi sikke ele geçirildi
Ordu’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda tarihi eser olduğu değerlendirilen 7 adet sikke ele geçirildi.
56 binden fazla dolu makaron ele geçirildi
Amasya’nın Suluova ilçesinde polisin kaçak sigara üretilen adrese düzenlendiği operasyonda 56 binden fazla dolu makaron ve 65 kilo bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.
Sokak Kedilerine Çarpan Sürücülere 14.432 TL Ceza
Karabük’te sokak kedilerine çarpan 2 sürücüye 14 bin 432 lira ceza kesildi.
Yolcu otobüsüyle uyuşturucu getirirken yakalanan şahıs tutuklandı
Muğla’dan Samsun’a yolcu otobüsüyle uyuşturucu madde getirirken Samsun polisinin takibi sonucu yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kırıkkale’de uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
55 bin 930 uyuşturucu hap ele geçirildi
Samsun'a düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 55 bin 930 sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Kastamonu ayazında; Kalpler ısındı
Türkiye’nin en soğuk şehirlerinden biri olan, dört bir yanı ormanlarla kaplı Kastamonu, kalpleri ısıtan görüntülere şahit oldu.
Kastamonu’da fuhuş operasyonu!
Kastamonu’da düzenlenen fuhuş operasyonunda; 3 kişiden 2’si tutuklandı.
Cinayet zanlısı tutuklandı
Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü