Bahçeşehir Koleji 4’ncü sınıf öğrencileri mezun oldu;

Bahçeşehir Koleji 4’ncü sınıf öğrencileri mezun oldu

Kastamonu Bahçeşehir Koleji 4’ncü sınıf öğrencileri ilkokula elveda ortaokula merhaba dedi....

Kastamonu Bahçeşehir Koleji tarafından 4’ncü sınıf öğrencilerine yönelik Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda mezuniyet programı düzenledi. Coşkulu bir ortamda gerçekleşen etkinliğe 4’ncü sınıf öğrencileri, aile, okul yöneticileri, öğretmenleri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende, yabancı dil gösterileri, vals dansı, birbirinden coşkulu şarkılarla müzik ziyafeti sunan öğrenciler ve öğretmenler büyük alkış topladı.

SAYIM; “ÇOCUKLARINIZIN GELECEKLERİ İLE İLGİLİ BİR KORKU DUYMAYIN”

Programın açılış konuşması yapan Okul Müdürü Şükran Sayım, anne babalara seslenerek;“Bahçeşehir meşalesini ülkemizin her adımına en güzel şekilde taşıyacak çocuklarımızı ortaokula uğurluyoruz. Sevgili Anne Babalar! Sizlerin bugün ki duyguları hepimizden çok farklı  Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz evlatlarınızı yaşam mücadelesinin içine, başarılı olacaklarını umut ederek ortaokula uğurlamanın vakti geldi  Ama içinizde onların gelecekleri ile ilgili bir korku duymayın. Bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandılar. Yarışmalara katıldılar,pek çok ödüller ve övgüler aldılar. Ortaya koydukları projeler, ürünler ve dayanışma ile yürüttükleri çalışmalarıyla gerek sizin gerekse öğretmenlerinin emeklerinin boşa gitmediğini hepimize ispatladılar.Evlatlarınızı ilkokul döneminde bizlere emanet ettiniz, Bahçeşehir Koleji olarak akademik kadromuz olağanüstü bir çaba ile onları şekillendirdi eğitti, bilgilerle donatarak ortaokul dönemine hazırladı. Ortaya özgüvenleri yüksek, insan ilişkilerinde başarılı, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluğu üstlenen, sürdüren ve bunun mutluluğunu yaşayan bireyler yetiştirdi.Değerli öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ortaokul döneminde de kurumsal eğitim yaklaşımımız ve tecrübeli eğitim kadromuz ile öğrencilerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz. Bizlere yaşattığınız güven ve verdiğiniz  desteklerden dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum.”


YOLUNUZ AÇIK OLSUN VE BU YOL DAİMA ATATÜRK’ÜN YOLU OLSUN”

Okul Müdürü Sayım, konuşmasında öğrencilerine seslenerek; “Bugün sizleri büyük bir gururla eğitim ortaokula uğurluyoruz.Sizler, Bahçeşehir Koleji çatısı altında yalnızca ayrıcalıklı bir akademik programla değil, aynı zamanda Bahçeşehir Kolejinin özünü oluşturan; yenilikçilik, sürdürülebilirlik, topluma değer katma, dünya vatandaşlığı ve liderlik değerleriyle de yetiştirildiniz. BahçeşehirKoleji ailesinin varlık sebebi olan sizlerin, sahip olduğunuz tüm bu donanım ve değerlerle yaşamın her anında fark yaratacağınızdan ve gelecekte de ülkemizin kalkınması ve ileriye gitmesinde pay sahibi bireyler olacağınızdan kuşkumuz yok.Sevgili çocuklarımız, BahçeşehirKoleji öğrencisi olmakla ortaokul yolculuğunuza önemli bir avantajla başladığınızı daima hatırlayın. Sizlerden, ülkemiz ve geleceğimiz adına beklentilerimiz büyük, ancak en büyük beklentimiz mutlu olmanız.

Ortaokul hayatınızda da Şansınız bol, yolunuz açık olsun ve bu yol daima Atatürk’ün yolu olsun” diye konuştu.

Program sonunda sınıf öğretmenlerinin teker teker özel sunumuyla sahneye davet edilen öğrenciler belgelerini alarak hem duygusal hem heyecanlı anlar yaşadılar. Fotoğraf çekimi ile biten programda emeği geçen herkese teşekkür edildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum