Öz: “Mücadelemiz henüz bitmedi”;

Öz: “Mücadelemiz henüz bitmedi”

Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Sağlık-Sen’in sağlık çalışanlarının her daim yanında olduğunu belirterek, sorunların ve bu sorunlarla olanmücadelelerinin henüz bitmediğini vurguladı....


Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Sağlık-Sen’in sağlık çalışanlarının her daim yanında olduğunu belirterek, sorunların ve bu sorunlarla olanmücadelelerinin henüz bitmediğini vurguladı. 

ÖZ; “TEŞKİLATIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE MÜCADELEMİZE DEVAM EDİYORUZ”

Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Yönetim kurulu ve işyeri temsilcilerimizle birlikte üyelerimizden aldığımız enerjiyle gece gündüz demeden çalışarak güçlü ve inanmış bir teşkilata sahip olduk ve teşkilatımızdan aldığımız güçle mücadelemize devam ediyoruz. Sağlık-Sen’in davasının mayasında adalet, hakkaniyet ve doğruluk var. Her şartta ve her durumda daima sağlık çalışanlarının yanlarındayız. Sorunlar ve mücadelemiz henüz bitmedi.”

“SAHADA HER ADIMDA ONLARIN YANINDAYIZ”

Sendika Başkanı Mehmet Öz son olarak şunları kaydetti; “Biz de bu bilinçle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da azmimize azim, çabamıza çaba katarak çalışmaya, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın haklarını, daha da geliştirmeye, sahada her adımda onların yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum