“2002 ruhuna ihtiyacımız var”;

“2002 ruhuna ihtiyacımız var”

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ünal Düğün Salonu’nda İl Teşkilatı iftar programı düzenlendi....

iftar programına, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köyü, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü ve Ak Parti teşkilatları katıldı. Düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü; “2002 ruhuna ihtiyacımız var. Geçmişten beri partimizin içinde olanlar bunu bilirler. 2002’de küçük bir çekirdekti bugün büyük bir meyve oldu yarın daha büyük olacak. Gittikçe genişleyeceğiz ve millete hizmet yolunda da hiç durmayacağız” diye konuştu.

ÜNLÜ; BU KUTLU YOLDA HEP BİRLİKTE İLELEBET YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar sonrasında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Doğan Ünlü; “2 yıldır uzun süre salgının gölgesinde bir araya gelememiştik. Yüce Rabbime hamt ediyorum, bugün sizlerle bir araya gelmeyi nasip ettiği için. BU 2 yıl hem bir araya gelemedik, hasbihal edemedik hem de birbirimizle kucaklaşamadık. İnşallah artık koronavirüsü de hayatımızdan çıkarıyoruz. Dalga dalga çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ramazan ayının da hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarımız ramazan ayında da devam etti. Ramazan aynı dolu dolu geçirdik. Gerek köylerimizde gerek mahallelerimizde gerekse garip gurabanın yanında olmaya gayret ettik. Onlarla beraber Ramazan aynı idrak ettik. Bu davaya gönül veren, karşılığını yalnızca Allah’ın rızasında arayan siz teşkilat mensuplarımız sizin için Yüce Rabbim’den şunu niyaz ediyorum: İnşallah bu kutlu yolda hep birlikte ilelebet yolumuza devam edeceğiz. Çoğu zaman bu davaya gönül veren sizler, işlerinizden, işyerlerinizden,  evinizden ailenizden kimi zaman da sağlığınızdan fedakârlık ederek, bugünlere kadar geldik, sizler AK Parti’nin ak neferlerisiniz. Bugünlere bizi getiren sizler oldunuz. Sizin kahramanca çabanız, gayretiniz, özveriniz, bizi bugünlere getirdi. Bu hikayenin gizli kahramanları sizlersiniz. Bizler ne yaparsak hakkın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Biliyoruz ki yüce rabbim sizlerden razı olsun. Biz sizlerden razıyız. Allah emeklerinizi daim etsin.  Ak kadrolar olarak Türkiye’nin ve Kastamonu’nun en büyük gayreti burada. Bugün bu salonda gerçekten çok sıcak bir ortamda sizlerle buluştuk. Görevimiz`, unvanımız ne olursa olsun, hepimiz aynı davanın mensupları aynı gönül hareketinin neferleriyiz” dedi.  

“BİZE DÜŞEN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK”

İl Başkanı Doğan Ünlü, karamsarlığa yer olmadığını dile getirerek, konuşmasına şöyle devam etti; “AK Parti kendini sürekli yenilemiş, kuruluş felsefesinden ve prensiplerinden taviz vermeden kendini güncellemiş,  geleceğe hazırlamış yegane siyasi oluşumdur. Ne kadar güçlü olursak olalım, ne kadar birbirimize bağlı olursak olalım ne kadar birbirimize kenetlenirsek kenetlenelim dışarıda da o denli güçlü etkili ve oluruz. Birbirimizle olan bağımızı sağlam tuttuğumuz sürece ülkemize ve partimize yönelik operasyonları tek tek bertaraf ederiz. Davamızda karamsarlığa umutsuzluğa yer olmadığı gibi rehavete gevşemeye yer yoktur. Elbette birbirimize eleştirilerimiz olacak. Ama çalışmalarımızı yürütürken tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi birbirimize yapışık bir şekilde kenetleneceğiz. Bize düşen her zaman olduğu gibi çalışmak, çalışmak, çalışmak. Kapısını çalamadık hane bırakmamak, gönlünü kazanmadık insan bırakmamak. Gayret bizden zafer Allah’tan. Bunu hiçbir zaman unutmadık. Zira kaderin de zaferin de tek sahibi Allah’tır. Ol deyince olduran o dur. Bizi bize kardeş kılan o dur. Mahşerde hesaba çekecek odur. Hepimiz ondan geldik yine ona döneceğiz. Rabbim son nefesimize kadar istikametimizi, niyetimizi sıratı müstakim üzerine eylesin.  2023 seçimlerine hazır mıyız? Ben bu salonda bundan önceki zaferler gibi 2023 seçimlerinde de inşallah Kastamonu’da 3-0 yapmaya hazır mıyız? Tekrar cumhurbaşkanımızı cumhurbaşkanı olarak seçmeye hazır mıyız? Millet ittifakına dersini sandıkta vermeye hazır mıyız? Allah çıktığımız bu yolu daim eylesin. Yüce Rabbim hepinizden razı olsun.”

ÇELİK; “AK PARTİ DEMEK UMUT DEMEK”

Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, AK Parti Teşkilatının dünyanın en büyük ailesi olduğunu vurgulayarak; “20 yıldır Türkiye’yi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye’nin yaşadığı sıkıntıları bir bir ortadan kaldıran, her anlamda Türkiye’ye çağ atlatan Ak Parti’miz yeni bir heyecanla yeni bir ruhla 2023 seçimlerine ilerliyor. Ramazan’ın bereketini, mağfiretini, dayanışmasını son bir ayda hep birlikte yaşadık. Bütün arkadaşlarımızla, tüm vatandaşlarımızı kucaklayıp, onlarla hemhal olup, derdiyle dertlenip, sevinciyle sevinip, hüznüyle üzülüp, bu ayı en güzel şekilde geçirdiğimize inanıyorum. İlçelerimize mümkün olduğunca gitmeye çalıştık. Ankara’da olmadığım günlerde iftar programlarında milletimizle birlikte olmaya çalıştım. Şunu gördüm: Milletimizle bir ve birlikte olmayı özelmişiz. Kucaklaşmayı özelmişiz. Hamt olsun son 2 yıldır dünyayı kasıp kavuran salgın belasından Ramazan öncesinde vaka sayılarının düşmesiyle birlikte kurtulma yolundayız. İnşallah umutluyum. Bir daha böyle bir sıkıntıyla Rabbim bizleri baş başa bırakmasın. AK Parti demek umut demek. AK Parti demek Türkiye’nin yarınları için bir araya gelmiş insanların duyduğu heyecan demek. AK Parti demek Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlarının bir araya geldiği kadrolar demek. Hepinizi kutluyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

“TÜRKİYE BİR GÜNDE 2 MİLYRA DOLAR İHRACAT YAPTI”

Milletvekili Metin Çelik, konuşmasının devamında; “Konjonktürel sıkıntılarımız var. Bu konjonktürel sıkıntıları salgın, savaş, bunun getirdiği ekonomik zorluklar dünyanın yaşadığı enflasyonun sürecinin Türkiye’ye yansımalarını kullanmaya çalışıyor. Milletimizi tahrik ederek kullanmaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu’nun yaptıkları ortada. Kılıçdaroğlu hem yalan konuşuyor, hem de milletimizi aldatmaya çalışıyor. Bir eve ziyarette bulunuyor o evde sanki elektrikler yokmuş gibi Türkiye’ye kötümser bir hava yaymaya çalışıyor. Biz kötümser bir hava yaymaya çalışmalarına asla müsaade etmeyeceğiz. Türkiye’ye umutsuzluk, gençlerimize umutsuzluk aşılamaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz. Niye biliyor musunuz? Türkiye sadece bir günde 2 milyar dolar ihracat yaptı. Bunu yapan bir ülkenin geleceği aydınlıktır. Hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

“BUNLARI BİR ARAYA GETİREN TEK ŞEY ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI”

Altılı masa hakkında da eleştirilerde bulunan Milletvekili Çelik; “Altılı masayı kurmaya çalışan muhalefet, daha kurulmadan dağılmaya başladı değil mi? Biz bunları biliyoruz, bunlar birbirine benzemezler. Bunları bir araya getiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığıdır. AK Parti düşmanlığıdır, başka bunları bir araya getiren bir şey yok. Türkiye’nin geleceği bunlar için önemli değil. Neden? Kılıçdaroğlu ne yapacağım diyor? Kavga yapacağım diyor. Kılıçdaroğlu sen zaten Türkiye ile kavgalısın, sen zaten Türkiye’yle bu zamana kadar kavga ettin. Türkiye’yi zaten her ortamda şikayet ettin. ‘Türkiye’ye yatırım yapmayın, Türkiye güvenli bir ülke değil’ dedin. Türkiye’yi böyle bir ülke olarak göstermeye çalıştın. Sen ne yaparsan yap bu ülkenin geleceğini aydınlatmamıza, Türkiye’yi büyütmemize engel olamayacaksın. Kimi takarsan tak peşine. Bizim için hiçbir önemi yok. Bizim tek bir hedefimiz var 2023’te büyük ve güçlü Türkiye” dedi.

 

 

KÖYLÜ; “KENDİMİZİ KÜÇÜK VE GERİDE GÖRMEYELİM”

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü de konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bize şimdi 2002 ruhu lazım. 2002 ruhu neydi? Geçmişten beri partimizin içinde olanlar bunu bilirler. ‘Bu partinin başkanı yok. Genel başkanı yok, bu partinin genel başkanı milletvekili olamaz. Hatta muhtar dahi olamaz’ denilen bir zamanda, ‘Eğer bu parti seçimi kazanırsa muhakkak surette kapatılır, bunlara iktidar verilmez’ denilen bir zamanda, bu partiye gönül veren bu memleketin her türlü riski göze alan bir insan grubu, bu partiye gönül verdi ve bu partiyi her şeye rağmen iktidara taşıdı. Onun için hiç kendimizi küçük görmeyelim, hiç kendimizi geride görmeyelim. Çünkü o ruh taşıdı bizi iktidara. Daha sonra millet anladı ki bu parti vatana hizmet ediyor kalkınmayı sağlıyor, o halde devam edelim dedi. Yıllardır devam ediyor milletin dertleriyle dertleniyor. Ebetteki sizler çok çaba sarf ettiniz. Ebetteki gayret sarf etmeye devam ediyorsunuz. Buna bundan sonra da devam edeceğiz. O zamanlarda bu partiye gelen milletvekili adaylarını tanıyorum. Hep mütevazı insanlardı. Yanlış anlamazsanız bir nevi alt tabak olarak görülen insanlardı. Kendilerini büyük zannedenler bu partiye milletvekili olmak için hiç müracaat etmemişlerdi. Ne zamanki AK Parti yükselmeye, hizmet etmeye, halkın teveccühünü kazanmaya başladı, o zaman buralara gelip ‘Bize de bir yer açılır’ düşüncesiyle partiye girdiler. Hoş geldi safa geldi. Bundan sonra da gelecekler. Bizim derdimiz bu aileyi genişletmek. 2002’de küçük bir çekirdekti bugün büyük bir meyve oldu yarın daha büyük olacak. Gittikçe genişleyeceğiz ve millete hizmet yolunda da hiç durmayacağız.”



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum