Arama
Arama Sonuçları
İl Müdürü Gümüş, iftarını Özlem Burma'da yaptı...
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş,  Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı.
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.
Hayırsever işadamlarından öğrencilere 5 yıldızlı hotelde iftar.
Kastamonu'da Ramazan ayının 13. gününde Dedeman Hotel'de hayırseverlerin desteğiyle Kastamonu Üniversitesi öğrencilerine iftar yemeği düzenlend
KEAH'ta gelenek bozulmadı!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri geleneksel iftar yemeği programında bir arya geldi.
Oktay; 'Sosyal medyanın sınırları çizilmeli
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Bartın İl Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay, sosyal medya konusunda ciddi adımlar atıldığını, bu adımların ilerletilerek daha kapsamlı bir çalışmanın yapılması gerektiğini ifade etti. Oktay açıklamasında; "Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal medya, doğru kullanılmadığı zaman tehlikeli boyutlar oluşturuyor. Bunun önüne geçilmesi için sınırlar konulması gerekiyor" dedi.
Özel: “İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Filistin’de halen katliamın sürüyor olması, İsrail’in devlet terörünü sürdürüyor olması kabul edilemez” dedi.
Özel güvenlik görevlileri iftarda bir araya geldi
Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) tarafından önceki akşam iftar programı düzenlendi.
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
İç Hastalıkları Uzmanı Açıkladı: 'Oruç Tutmanın Kanser Hücrelerinin Yayılma Hızını Yavaşlattığı Tespit Edildi
İç Hastalıkları Uzmanı Açıkladı: 'Oruç Tutmanın Kanser Hücrelerinin Yayılma Hızını Yavaşlattığı Tespit Edildi
Sürdürülebilir tercihlerle ramazanda gıda israfının önüne geçilebilir
Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmudul Hasan: -"Malezya gibi Müslümanların çoğunlukta olduğu bir ülkede ramazanda gıda israfı yüzde 15 artıyor. Mısır'da ise gıda israfının ramazanda yüzde 20 arttığı belirtiliyor. Bu büyük bir çelişki, halbuki daha az tüketmemiz ve daha az israf etmemiz gerekiyor" Yeşil Ramazan hareketi kurucusu Kori Majeed: "İnsanların geri dönüşüm yapmasını, yeniden kullanılabilir malzemeler tercih etmesini, kompost yapmasını sağlayarak onları
Sahur İçin İdeal: Tok Tutan ve Susatmayan Besinler Listesi
Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.
Sahur Yapmak Önemli
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Ramazan’da sağlıklı beslenmenin sürdürülebilmesi için iftar ve sahur arasında geçen sürede en az 2 öğünü tamamlamak önemlidir” dedi.
Kastamonu Belediyesi ‘iftar sofrası’ kuracak
Kastamonu Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda Ramazan aylarında kurulan geleneksel iftar sofraları bu yıl Kuzeykent Mahallesi’nde kurulacak.
‘Ramazan zamları’nı kimse durduramıyor
Fırsatçılar bu yıl da boş durmuyor. Gıda fiyatlarındaki artışlara bir de Ramazan ayarı geldi. Toptancılarda bakliyat ve kahvaltılık ürünlere bu hafta başında ortalama yüzde 15 zam yapıldı. Bu zam marketlere yüzde 20-25 olarak yansıdı.
Akif Güzel’den ‘Devr-i Kastamonu’
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, göreve gelişinin 3’ncü yılı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında faaliyetleri hakkında bilgi verdi… Geride kalan bir yılda 40 bine yakın hane ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Akif Güzel, köy yollarında ise son bir yılda 4 bin kilometre yol kat ederek; 177 köyde siyasi faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydetti.
Başkan Yaşar; "Pınarbaşı'nı dünya tanıyacak"
Türkiye 6. Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar burada yaptığı konuşmasında; " Kastamonu turizminin amiral gemisi dediğimiz Pınarbaşı’nı dünya tanıyacak, dünyaya tanıyacağız" ifadelerine yer verdi.
Seydiler’de coşkulu icazet töreni…
Seyid Zülfikar Vakfı M.Naim Karaman Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu ve Seyid Zülfikar Kur’an Kursu hafızları için ve Hacı Sadık Özkan Kız Kur’an Kursu hafizeleri için hafta sonunda Seydiler Kapalı Spor Salonu’nda icazet merasimi düzenlendi.
Kastamonu’da bayram şenliği vatandaşları coşturdu
Kastamonu’da gerçekleştirilen bayram şenliğinde vatandaşlar unutulmaz bir gün yaşadı.
Kayınpederinin katlettiği gelin, toprağa verildi
Kayınpederi tarafından silahla kafasından vurularak hunharca katledilen 19 yaşındaki Karbeyaz Çimen, son yolculuğuna uğurlandı.
‘Bu talan düzenine son vereceğiz’
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, partisinin Devrekani mitinginde yaptığı konuşmada, AK Parti Devrekani İlçe Başkanı Hayrettin Melezoğlu’nu sert bir şekilde eleştirdi.
TDV, Ramazan’da 10 milyondan fazla kişiye yardım ulaştırdı
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Ramazan ayı içerisinde başta deprem bölgesi olmak üzere 10 milyondan fazla ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.
Cide'de son iftar, depremzedelerle yapıldı
Cide Kaymakamlığı tarafından depremzede vatandaşlar için iftar programı düzenlendi.
Zafer Partisi, köylerde şikayetleri dinliyor
Zafer Partisi Milletvekili adayları Özcan Büyükşen, Arif Emre Sürücü ve il yönetimi Araç Tavşanlı Köyü’nde seçim çalışmalarını sürdürdü.
İlim Yayma'dan geniş katılımlı iftar
İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Kastamonu Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, geçtiğimiz Salı günü Erkek Öğrenci Yurdu binasında geniş katılımla gerçekleştirildi.
Şeyh Şaban-ı Veli makamında, Kadir Gecesi...
Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı tarafından Kadir Gecesi'nde halka yönelik iftar programı düzenlendi. Verilen iftar programına yaklaşık 500 kişinin katılım sağladığı belirtildi.
Ülkücülerden geniş katılımlı iftar
Cide Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar programına teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.
"Bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar"
Çatalzeytin Belediyesi ilçede iftar programı düzenledi.
ÖZGÜDER'den iftar buluşması
Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) tarafından iftar yemeği organize edildi.
Tarihi şehrin sokaklarını atlarla gezdiler
UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Safranbolu ilçesinde Arnavut kaldırımlı sokaklarda nal sesleri yükseldi
Hamza Dağ'dan önemli açıklamalar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, FETÖ terör örgütü üyelerinin neredeyse CHP’den medet umduğunu ve CHP’nin terör örgütü yuvası haline geldiğini açıkladı.