AK Partili gençlerden ‘Çanakkale ruhu’ iftarı;

AK Partili gençlerden ‘Çanakkale ruhu’ iftarı

AK Parti İl Gençlik Kolları, lise ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla Nasrullah Meydanı'nda Çanakkale ruhu iftarı düzenledi....

İl Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi (lise) ve Üniversiteler Birim Başkanlıkları tarafından organize edilen iftar programına AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya, AK Parti MKYK Üyesi Harun Armağan ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte yaklaşık 100 genç katıldı. İftar menüsü üzüm hoşafı, buğday çorbası ve ekmek oldu. Programa katılan gençlerin manevi duyguları ve duydukları mutluluk görülmeye değerdi.

SAYIKOĞLU: “MAKSADIMIZ İFTAR DEĞİL, KENDİMİZİ MANEVİ OLARAK MUKAYESE ETMEKTİ”

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İ. Oğuzhan Sayıkoğlu yaptığı açıklamada şunları belirtti: "Mübarek Ramazan-ı Şerif’in 21. gününü idrak ettiğimiz bugünde, yaklaşık 20 gündür ev ziyaretleriyle, esnaf ziyaretleriyle gençlik buluşmalarıyla, ilçe programlarıyla ve iftara 5 kala etkinlikleriyle, halkımızın hemşerilerimizin destek teveccühleriyle soluksuz dur duraksız bir süreç geçirdik Elhamdülillah. İstedik ki, bu akşam da bizlerin bu coğrafyada, bu eşsiz vatan toprağında özgürce yaşamamızın en büyük mimarları olan, (Çanakkale destanı şehitlerimiz nezdinde) aziz şehitlerimizi anlamak onların 1915 yılının şartlarında geçirdikleri zorlukları hep birlikte idrak etmek mahiyetinde bizler de sadece su, üzüm hoşafı, buğday çorbası ile oruçlarımızı açtık. Burada maksadımız iftar değil, nefsimizi ve birer insan olarak kendimizi manevi olarak mukayese etmekti. Buradaki genç kardeşlerimiz katılımlarıyla ecdadına vatanına olan sevgisini, bağlılığını ve şehitlerimizin mukaddes emanetine sahip çıktıklarını bir kez daha göstermiş oldular. İftar programına uzaktan yakından gelen tüm liseli ve üniversiteli kardeşlerimize şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Yine böyle anlamlı ve kalabalık etkinliklerde buluşacağımızı ifade etmek istiyorum.”



Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum