Kastamonu Sanat, iftarda buluştu;

Kastamonu Sanat, iftarda buluştu

Girişimcilikleriyle ön plana çıkan Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Yöresel ürünlerle hazırlanan iftar masasında, yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında istişareler gerçekleştirildi....

İftar, Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı, aynı zamanda Gücüm Emeğim Platformu sözcüsü Serpil Durgut’un ev sahipliğinde, kooperatif binasında gerçekleştirildi. İftara Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü İlknur Aynan da katıldı.

“HER ŞEY BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN”

Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Kastamonu Sanat Kooperatifi olarak bu akşam kıymetli üyelerimiz ve her daim destekçimiz olan dostlarımız ile Ramazan’ın bereketinin bolluğu ile kurulan soframızda her şeyin lezzeti farklıydı. Bu güzel akşam vesilesiyle istişarelerde bulunduk. Başta kıymetli misafirlerimizi olmak üzere şehir dışında ve hastalığı nedeniyle aramızda bulunamayan üyelerimize de sevgilerimizi gönderiyor, teşekkür ediyoruz. Yapılan projelerimiz ve yapılacak olan projelerimiz ile istişarelerde bulunduğumuz hoş sohbetli verimli güzel ir akşam geçirdik. Her şey birlik ve beraberlik içerisinde.”  (Nihan Kıran)



Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum