"Sahada ter akıtmadan sendikacılık yapılmaz";

"Sahada ter akıtmadan sendikacılık yapılmaz"

Kastamonu Şube Başkanı Mehmet ÖZ, Sağlık-Sen teşkilatının makam odalarında oturarak sendikacılık yapmadığını söyleyerek, “Kurulduğumuz günden itibaren farkımızı ortaya koyduk. Hiçbir zaman ideolojik yaklaşımla sendikacılık yapmadık. Kurucumuz Mehmet Akif İnan’ın çalışan ve hizmet odaklı anlayışını kendimize düstur edindik ve yolumuza bu anlayışla devam ediyoruz” diye konuştu....

“Sahada ter akıtmadan sendikacılık yapılmaz” diyen ÖZ,  şunları söyledi: “Temsilci arkadaşlarımız sahanın nabzını tutan, hemşire odasında sağlık çalışanına dokunandır. Sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunları ve taleplerini bize ulaştıran temsilci arkadaşlarımızdır. Temsilcilerimizin getirdiği sorun ve talepler, Genel Merkezimizin mevzuat biriminde çalışılıyor. Üzerine kafa yorularak, çözüm önerileriyle birlikte yetkililere sunuyoruz. Bizim yıllardır verdiğimiz mücadeleyle son günlerde bazı sorunların çözümüne dair düzenlemeler gündeme gelmeye başladı” dedi.

"MÜCADELE EDİYOR, HAKLI DAVAMIZIN KAVGASINI VERİYORUZ"

Göreve geldikleri günden beri çok ciddi çalışmalar yaptıklarını belirten Öz, “Mücadele ediyor, haklı davamızın kavgasını veriyoruz. Tek derdimiz çalışanların özlük, sosyal ve ekonomik haklarını ileriye taşımak. Göreve geldiğimiz günden bu yana pek çok önemli kazanıma imza attık. 6. Dönem Toplu Sözleşme’de tarihi kazanımlar elde ettik. Bunların hepsi sizlerin bize verdiği destek ve güvenle oluyor” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum