Devrekani, Konya'ya Gidiyor;

Devrekani, Konya'ya Gidiyor

Devrekani Muhtarlar Derneği öncülüğünde, Devrekani Kaymakamlığı, Devrekani Belediye Başkanlığı ve sponsorların desteğiyle Devrekani ilçesindeki muhtar ve çiftçiler, Konya ilinde düzenlenen Tüyap Fuarı için yola çıktı....

150 kişiden oluşan kafile dün gece saat 12 sularında Kastamonu Devrekani İlçesinden hareket etti. Kafile için uğurlama töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Ahmet Coşkun da katıldı.

 

"ÇİFTÇİMİZ MODERN ZİRAİ ALETLERLE TANIŞACAK"

 

Devrekani Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; "Tarım ve hayvancılık şehri ilçemiz Devrekani'den, Konya ilimizde düzenlenen Tüyap Tarım Fuarına dev organizasyon. Muhtarlarımız ve çiftçilerimizden oluşan yaklaşık 150 kişilik bir kafileyle, çiftçimizin modern zirai aletlerle tanışması, tarım ve hayvancılık için bilgi ve tecrübesinin artırılması ve Konya ilimizin kültürel ve tarihi güzelliklerin incelenmesi adına ilçemizde gezi düzenlendi. Kaymakamımız Ahmet Coşkun'un bizzat katıldığı uğurlama töreninin ardından, ekibimiz Konya iline hareket etti. Gezinin düzenlemesine katkılarından ötürü başta Devrekani Muhtarlar Derneği, Devrekani Belediyesi, Damızlık Süt Üreticileri Birliği ve diğer sponsor firmalara teşekkür ederiz."




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum