Kastamonu CHP gençliği, Çetinkaya ile yola devam;

Kastamonu CHP gençliği, Çetinkaya ile yola devam

Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Kubilay Çetinkaya görevlendirildi....

Önceki gün gerçekleştirilen CHP İl Kongresi’nde bir konuşma yapan Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Çetinkaya, “Biz gençler Kastamonu'da örgütümüzün verdiği emeği ve mücadeleyi görüyor, bu noktada destek olabilmenin ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz” dedi.

CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları başkanlığına görevlendirilen Kubilay Çetinkaya şu ifadeleri kullandı:

 “Arkadaşlarımla birlikte gençlerin hayal kurabileceği bir ülke mücadelesi verebilmek için bu kürsüdeyim” diyerek önceki günlü İl Kongresi’nde konuşan Kubilay Çetinkaya, “Kimsenin gözü arkada kalmasın. Çocukların hayal kurabildiği, biz gençlerin doğduğumuz topraklarda doyabildiği; Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımız, eşit, adil ve güzel yarınlara olan inancım ve mücadele kararlılığımla herkesi selamlıyorum” dedi.

 “Arkadaşlarımla birlikte gençlerin hayal kurabileceği bir ülke mücadelesi verebilmek için bu kürsüdeyim” diyen Kubilay Çetinkaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İşsizliğin, yokluğun ve yoksulluğun katlanarak devam ettiği ülkemizde biz gençler nitelikli ve bilimsel bir eğitim alamıyoruz. Üniversite okumak için gittiğimiz şehirlerde barınamıyor, Doğduğumuz yere doymak için geri döndüğümüzde işsizlikle karşı karşıya kalıyoruz. Batı'daki yaşıtlarımızın gündelik harçlıklarıyla alabildiği bir çok şeyi alabilmek için aylarca çalışıp taksit ödemek zorundayız. Ülkemizde gençler en güzel yaşlarında hayal kurmaktan çok uzaktalar. Bu tabloyu tersine çevirmek için aranızdayım. Arkadaşlarımla birlikte gençlerin hayal kurabileceği bir ülke mücadelesi verebilmek için bu kürsüdeyim.

Biz gençler Kastamonu'da örgütümüzün verdiği emeği ve mücadeleyi görüyor, bu noktada sizlere destek olabilmenin ne kadar değerli olduğunu anlıyoruz.  Yüreği bizimle atan arkadaşlarımız, yoldaşlarımız ve dostlarımızla birlikte umudu ve dayanışmayı büyüterek; İl başkanlığımız, ilçe başkanlığımız ve milletvekilimiz ile tam bir koordinasyon ve uyum içerisinde çalışacağız. Kastamonu’muzu Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla tanıştırma gayreti gösteren örgütümüze en güçlü şekilde omuz vereceğiz.  Biz gençler; Mustafa Kemal Atatürk'ün "Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkada kalmayacak." diyerek Cumhuriyeti emanet ettiği gençleriz. Kimsenin gözü arkada kalmasın. Çocukların hayal kurabildiği, biz gençlerin doğduğumuz topraklarda doyabildiği; cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımız, eşit, adil ve güzel yarınlara olan inancım ve mücadele kararlılığımla herkesi selamlıyorum”

Kubilay Çetinkaya başkanlığındaki Merkez İlçe Genlik Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu:

“Muhammed Haşim Dalbaz, Nazmiye Nazlı Melekoğlu, Pelda Demir, Umut Murat Burkucu, Nur Yücel, Bünyamin Gümüşsoy, Mirzal Pişman, Cihan Kabakçıoğlu, Yusuf Hanhüseyinoğlu, Cem Keskin, Kadir Sefa Ahatoğlu, Muhammet Alican Uzun.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum