“Bu tarz faaliyetler daha sık olmalı”;

“Bu tarz faaliyetler daha sık olmalı”

2 sene önce faaliyete geçirilen ve kısa sürede tüm Türkiye’de dikkatleri üzerine toplayan Ilgaz Yurduntepe Kayak Merkezi’nin yıldızı, bu yıl ilki gerçekleştirilen Kış Festivaliyle daha da parladı. Yurduntepe Kış Festivali ziyaretçileri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı Yapılan etkinlikler hakkında gelen ziyaretçiler, böyle bir organizasyonun yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, aynı zamanda bu tarz festivallerin Kastamonu’da daha çok olması gerektiğine vurgu yaptı....

İKİZ; “BU TARZR FESTİVALLER YAPILMALI”

Aynur İkiz; “Kastamonu’dan geliyoruz. Aslen Taşköprülüyüm eşim Ordulu. Yurduntepe Kış Festivali gerçekten çok eğlenceli bu şekilde devam etmeli. Bu sene ilki gerçekleştirildi. Her sene olmalı. Güzel eğlendik, halay çektik, oynadık, teleferiğe bindik. Çocuklarım da çok eğlendi kayak yaptılar. Gayet güzeldi. Ordu’da bu tarz faaliyetler oluyor eğlenceli oluyor. Burada böyle bir festivalin yapılması da gayet güzel olmuş. Daha sık olmalı bu tarz faaliyetler” dedi.

YILMAZ; “ÇOK BEĞENDİK BURAYI HER ŞEY ÇOK KEYİFLİ”

Ilgaz Yurduntepe Kış Festivali’ne gelen ziyaretçilerden Neslihan Yılmaz; “Festival çok güzel. Ben Yurduntepe’ye ilk defa geldim. Çok beğendik burayı, her şey çok keyifli. Kahve içtik, çay içtik, teleferiğe bindik, kızağa bindik. Eğlenceliydi, gayet beğendik” dedi.

 “İYİ Kİ BÖYLE BİR FESTİVAL YAPILMIŞ”

Festivale gelen minik ziyaretçilerden 9 yaşındaki Miraç Göktuğ İnce; Çok eğlenceli olmuş, iyi ki böyle bir festival yapıldı. Bence bu ortam çok eğlenceli bir ortam olmuş. Herkesin gelmesi gerekiyor. Sabahtan bu yana gezdim, teleferiğe bindim, yemek yedim, oyun oynadım. Çok güzel olmuş her şey” dedi.

“SESTEN DOLAYI ÇIĞ DÜŞEBİLİR”

Yine 9 yaşındaki minik ziyaretçilerden Ahmet Mete İkiz, eğlendiğini ancak endişeleri olduğunu belirterek şöyle konuştu; “Eğleniyoruz gayet güzel. Ama çığ düşebilir, çünkü çok fazla ve yüksek ses var. Gün boyunca eğlendim, oyun oynadım, kızakla kaydım, bilgi yarışmasına katıldım. Güzel bir gün geçirdim” diye konuştu.  

 


 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum