Koza Kitabevi, 9. Kırtasiye Fuarı'nı gerçekleştiriyor;

Koza Kitabevi, 9. Kırtasiye Fuarı'nı gerçekleştiriyor

Koza Kitabevi ve Kırtasiye’nin bu yıl 9’ncusunu düzenleyeceği 2022 Kitap Kırtasiye, Satış ve Tanıtım Aktivitesi, bu hafta sonu Zirve Center Salonu’nda gerçekleştirilecek....

Koza Kitabevi ve Kırtasiye’nin kendi imkânlarıyla ve sponsorluğunda Kastamonu’ya kazandırdığı fuar niteliğindeki “Kitap Kırtasiye Satış ve Tanıtım Aktivitesi” her geçen yıl gelişiyor. Çankırı, Kastamonu ve Sinop merkez ve ilçeleri kırtasiye ürünleri firmalarının ve işyerlerinin katılacağı fuarda 2022 yılının kırtasiye ürünleri sergilenecek.

AKGÜL; "FUARIMIZ HER YIL DAHA DA BÜYÜYOR"

Düzenledikleri etkinliklerinin kırtasiye ve kitabevi sahiplerine yeni fikir oluşturma anlamında büyük katkı sunduğunu, 24 yıldır da üç ilde bölge bayisi olarak hizmetini sürdürdüğünü söyleyen Koza Kitabevi, Kırtasiye Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi Recep Akgül; “8 yıldır fuar tadında bu etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Pandemi döneminde 2 yıl bu etkinliğimizi yapamadık. Bu yıl da 9. Kırtasiye ve Kitap Fuarımızı Zirve AVM, Zirve Salonu’nda (carrefoursa Üstü) Türkiye’nin kırtasiye devleri olan 20 firma ile kırtasiye esnaf ve firmalarımızı bu fuarda buluşturacağız. En iyi ve kaliteli Kırtasiye ürünü, kırtasiyeciden alınır. İlk yılımızda dört firma ile başladığımız fuarımız her yıl daha da büyüyerek etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Bu fuar sayesinde firmalarımız sektörlerindeki yenilikleri daha yakından da görme fırsatı elde ediyorlar. Kırtasiye işyeri ve esnaflarımızı, ilgili firmalarımızı bu etkiliğimize gelmeye de bu vesile ile davet ediyoruz” dedi. 

 

2022 Kitap Kırtasiye, Satış ve Tanıtım Aktivitesi’ne katılan firmalar ise şöyle; “Faber Castell, Derya Büro Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş., Nokı, Fatih, Ema Kitap, Silka Kırtasiye İmalat San. Ve Tic., Şahin Kırtasiye, Mikro, Südor Kırtasiye, Ormi Bayrak, Çınar Defter, Gülpaş Kırtasiye, Seven Kırtasiye, Wolf, Pritt, Rotring, Uni-bal, Oyal ve Scrikss.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum