MHP Kızılcahamam’da toplandı;

MHP Kızılcahamam’da toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), hafta sonunda Kızılcahamam’da toplandı....

Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin yöneticileriyle ve milletvekilleriyle bir araya geldiği Ankara Kızılcahamam kampına Kastamonu’dan MYK Üyesi Yüksel Aydın’da katıldı. Programın bir bölümünde MYK Üyesi Yüksel Aydın ile ayak üstü sohbet eden Genel Başkan Devlet Bahçeli, “Kastamonu nasıl?” diye sordu ve tüm Kastamonululara Yüksel Aydın aracılığıyla selamlarını gönderdi.

 

“ADIM ADIM 2023”

Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada, 2023 seçimlerindeki hedeflerinin “CHP’nin sandıktan birinci çıktığı 6 il ve 125 ilçeyi kapsamına alan 131 ayrı seçim bölgesi olduğunu” belirtti. Bahçeli: “Temamızı bu defa ‘Adım Adım 2023’ olarak belirlemiş bulunmaktayız” dedi.

 

“5 STRATEJİK HEDEF BELİRLEDİK”

Genel Başkan Bahçeli, konuşmasında 5 stratejik hedeflerinden şu sözlerle bahsetti: “Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı’nın vatan ve millet sevgisiyle pekişmiş ahlaki ilkelerine bağlı ve sadık kalacaktır. Bu bizim birinci stratejik hedefimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin bütün kurum ve kurallarıyla işlerliği ve ilerleyip güçlenmesi için insanüstü bir çaba gösterecektir. Bu bizim ikinci stratejik hedefimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi, 2023 yılının Haziran ayında TBMM’nde milletvekili sayısını azami düzeye çıkarıp Cumhur İttifakı’nın Anayasa’yı değiştirme çoğunluğuna ulaşması, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrardan ve açık ara farkla Cumhurbaşkanı seçilebilmesi için olağanüstü bir mücadele azmi sergileyecektir. Bu bizim üçüncü stratejik hedefimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi, terörün kökünü kazıma, bölücülüğün kafasını koparma seferberliğinde her fedakârlığı seve seve yapacak, desteğini ön şartsız verecek, bilahare milli ve yerli bir ekonominin tesisi ve temini için üzerine düşen sorumlulukları gecikmeksizin icra edecektir. Bu bizim dördüncü stratejik hedefimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle uyumlu, en geniş demokratik katılımın sağlandığı, toplumun her kesiminin önerilerinin dikkate alındığı, Başkanlık Sistemi’ni kurumsallaştıran yeni bir anayasanın hazırlanması konusunda çalışacak ve bu uğurda siyasi faaliyetlerini yoğunlaştıracaktır. Bu da bizim beşinci stratejik hedefimizdir.”

YÜKSEL AYDIN: TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇIKTIR

Kızılcahamam kampını değerlendiren MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın: “Çok verimli bir program oldu. Sayın Genel Başkanımız ile bir süre sohbet etme imkanımız da oldu. Kendisi Kastamonu’muzu sordu ve tüm hemşerilerimize selamlarını iletti. Şunun altını bir kez daha çiziyoruz. Biz gelecekten umutluyuz, iyi niyetle mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye’yi hak ettiği gelişmişlik seviyesine Allah’ın izniyle çıkaracağız. Ruhlarımıza ve kalplerimize ümitsizlik aşılamak amacında olan çevrelerin içyüzünü biliyor, emellerini tanıyor, yerli ve yabancı uzantılarını da ademe mahkum ediyoruz. Ümitsizlik yoktur, iman varsa ümit vardır, imkan her daim olacaktır. Ve Türkiye’nin önü Allah’ın inayetiyle sonuna kadar açıktır” şeklinde konuştu.




  

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum