Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu;

Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu

Son günlerde Türkiye’de artan Koronavirüs vakaları eğitimde yüz yüze ara verilmesi tartışmalarını beraberinde getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili net konuştu....

“Artan Koronavirüs vakaları nedeniyle eğitime ara verilecek mi?”, “Yarıyıl tatili uzatılacak mı?” sorularına yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Yüz yüze eğitim konusundaki net duruşumuzun milletimiz tarafından da takdirle karşılandığını görüyoruz. İnşallah sizlerin çabasıyla eğitim-öğretim senemizin ikinci dönemini de kesintisiz bir şekilde tamamlayacağımıza inancım sonsuz” ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN; “YÜZ YÜZE EĞİTİM’DEKİ DURUŞUMUZ, MİLLETİMİZCE TAKDİRLE KARŞILANDI”

Türkiye'de Koronavirüs vakaları 100 bine yaklaştı. Koronavirüs vakalarının artması, beraberinde yarıyıl tatilinin uzayabileceği iddialarını getirdi. 15 Bin Öğretmen Atama Töreni sırasında konuya ilişkin net bir mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan;“Yüz yüze eğitim konusundaki net duruşumuzun milletimiz tarafından da takdirle karşılandığını görüyoruz. İnşallah sizlerin çabasıyla eğitim-öğretim senemizin ikinci dönemini de kesintisiz bir şekilde tamamlayacağımıza inancım sonsuz” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum