Arama
Arama Sonuçları
Oktay; 'Sosyal medyanın sınırları çizilmeli
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Bartın İl Temsilcisi Mustafa Ahmet Oktay, sosyal medya konusunda ciddi adımlar atıldığını, bu adımların ilerletilerek daha kapsamlı bir çalışmanın yapılması gerektiğini ifade etti. Oktay açıklamasında; "Hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal medya, doğru kullanılmadığı zaman tehlikeli boyutlar oluşturuyor. Bunun önüne geçilmesi için sınırlar konulması gerekiyor" dedi.
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih
2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı.
Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu Kadınlar da Önemli Rol Aldı
Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından düzenlenen Tarımda Kadın Emeği Zirvesi'nde Samsunlu kadınlar da yer aldı.
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
Kastamonu'da çok acayip görüntü!
Kastamonu il merkezinde vatandaşların kamerasına yansıyan karmaşık durum hem dikkat çekti hem de güldürdü. CHP'nin Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Kavalcı'nın reklamının olduğu seçim otobüsünde, Kastamonu'da AK Parti'nin de reklamı yer aldı. Kaplaması tamamlanmayan otobüs vatandaşların dikkatini çekti.
‘Bağımsız çalışmalar ihanettir’
AK Parti İlçe Başkanı Utku Eren; “Cumhurbaşkanımızın kesin talimatı ile bu ihanete af olmayacaktır”
Bakan Tunç’un sırrı ne?
Kastamonu’ya ziyaretler kapsamında gelen ve Nasrullah’ta vatandaş ile birlikte Cuma namazını kılan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un sırrı ne?
Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!'
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Tv366 ve Açıksöz TV ortak yayınına konuk oldu. Programda konuşan Babaş, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in Bisiklet Yolu ile ilgili iddiaları için; ''Oraya 'Akşamcıların yeri' diyor. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi?' dedi.
Kastamonu’da tartışma yaratan cümleyi Bakan da kurdu!
AK Parti Kastamonu Aday Tanıtım Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleşti.
“Kastamonu’dan İstanbul’a kadar yıkıldığını düşünün”
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, “Kastamonu ila İstanbul arasındaki tüm şehirlerin, tüm illerin, tüm ilçelerin, tüm köylerin yıkıldığını düşünürsek bir Kastamonulu olarak depremin büyüklüğünü anlamış oluruz.”
İstiklal Yolu Milli Park Şefliği'ne ilk personel atanacak
Merkezi İnebolu’da bulunan ancak personel ataması yapılmadığı için faaliyete geçmeyen İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı Şefliği’ne 3 personel alımı yapılacak
Başkan Vidinlioğlu açtı ağzını yumdu gözünü!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat toplantısında konuşan Başkan Vidinlioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin Merkez İlçe Toplantısında dile getirdiği '20 belediyeyi de alacağız' sözlerine karşılık cevap verdi. Başkan Vidinlioğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Biz 30 tane belediyeyi alacağız, otuz otuz! Bazı yerlerde çifte katlayacağız da öyle alacağız onun için 30 tane biz alacağız."
'Sarımsakçı vekil'den CHP’ye sert eleştiriler
Mehmet Yıldırım, 2 yıldır akciğer kanserine karşı verdiği mücadele sırasında CHP Milletvekili ve Kastamonu Belediye Başkan adayı Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanlığı yönetiminin kendisini telefonla dahi arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulunmadığını söyledi.
Bakanlık duyurdu! Ödemeler bugün hesaplara yatıyor
Devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerin ilave tediye ödemelerinin birinci yarısının, bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandığı açıklandı.
Resmi Gazete'de Kastamonu için önemli karar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Resmi Gazetede, Kastamonu'nun Devrekani ilçesi için önemli bir karar yayınlandı
Tahsin Babaş, neden aday gösterildi?
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, basın toplantısı düzenleyerek geride kalan 250 günlük görev süresini değerlendirerek; ilimizde devam eden ve planlanan yatırımların genel durumuyla alakalı bilgi verdi.
Murat Kurum: ‘Kastamonulu bizi gördü’
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi açıkladı.
‘Gölge etme, başka ihsan istemeyiz’
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın geçtiğimiz gün TBMM’de dile getirdiği Karaş Köyü Köprüsü sözlerine cevap verdi…
Emekli maaş zammı açıklandı!
Asgari ücrete %49 oranında zam gelmiş ve yeni tutar 17 bin TL olmuştu. Emekliler de asgari ücretin ardından refah payı beklentisine girmişti, hükümet kanadından emeklilerin beklentilerini karşılayacak adımların atılacağı ifade edilmişti. Bu akşam yapılan kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli maaşıyla ilgili merak edilenleri duyurdu.
Doğan Ünlü’den “HASTANE” müjdesi
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, katıldığı basın açıklaması programında bir takım açıklamalarda bulundu: “Yeni hastane binamızın da inşallah seçim öncesinde müjdesini vermiş olacağız.”
Doğan Ünlü: “İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum”
Basın açıklamasında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP’yi sert eleştirdi: “O il başkanları var bir tane yeni değişti bunlar ve içi çekilmiş karanlık ilişkileri olan topluluk olduğu için bunları çözmekte zorlanıyoruz. Kripto bir yapı var bunlarda; kimin eli kimin cebinde belli değil. İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum. Diyor ki ya AK Parti il başkanı sessiz, milletvekili il başkanının işlerine karışıyormuş, yahu sana ne? Sen kimsin”
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
Babaş; "Gerçek belediyecilik 'Tahsin Babaş'tır' "
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş  AK Parti İl Başkanlığı'nda  basın açıklaması gerçekleştirdi. Babaş dikkat çeken açıklamasında; "AK Parti'mizin gerçek özlü bir sloganı var Kastamonu bilir. 'Gerçek belediyecilik Ak Parti'dir' ve gerçek Belediyecilik AK Parti'nin temsilcisi olan tecrübeli kardeşiniz Tahsin Babaş'tır. Tabii ki belediyecilik bizim işimiz, benim mesleğim"  ifadelerine yer verdi.
Aygün’den sinyal: ‘Birinci ligde durmayız’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu. İlk devreyi ve kamp sürecini değerlendiren Başkan Aygün; dikkat çeken de bir Süper Lig sinyali verdi. Sezonun ilk devresinde en yakın rakipleri Amedspor ve Iğdır FK'ya 7 puan fark atarak önemli bir avantajı bulunan temsilcimiz; sezonu sonu kupayı kaldırmanın hesaplarını yapıyor.
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tahsin Babaş’a ne dedi?
AK Parti; Kastamonu’da Tahsin Babaş’ı üçüncü Belediye Başkanı adayı olarak gösterirken; dün Haliç Kongre Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; adaylarını resmi olarak açıkladı.
İlçeler ne zaman açıklanacak? İşte tarih!
AK Parti bugün 11'i büyükşehir olmak üzere aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu toplam 26 ilin belediye başkan adayları açıklanacak. Gözler bu kez de ilçelere çevrildi. Peki ilçeler ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
Kastamonulu iş insanı kaza geçirdi: Hemşehrileri yalnız bırakmadı
T.C Halkbankası Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Yalçın Madenci’ye esnaf teşkilatlarından teşekkür ve geçmiş olsun ziyareti düzenlendi
Bakan Yumaklı: ‘Kastamonulu olarak gurur duydum’
Hayırsever iş adamı Mecit Çetinkaya’nın katkılarıyla hizmete sunulan Mecit Çetinkaya Teknik Anadolu Lisesi binasının açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; yapılan hayra dikkat çekti ve Türkiye’ye Kastamonu’dan mesaj verdi. verdi.