"Acıma zamanı değil, harekete geçelim!";

"Acıma zamanı değil, harekete geçelim!"

Kastamonu İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH), çadır bölgelerindeki çocukların ısınmaları için başlatılan kömür kampanyasına destek çağrısını yineledi....

Sosyal medyadaki paylaşımlara değinerek insanlara seslenen Kastamonu İHH, "Bu çoluk çocuğa, insanlara bakıp romantik paylaşımlar atma, acıma zamanı değil! Bu çocukları ve diğerlerin için sıcak bir ortam oluşturmak karınları tok uyumalarını sağlamak az da olsa kendi elimizde" diyerek insanları yardım yapmaya davet etti.

"İKİNCİ TIRIN YARISI TAMAMLANDI"

Kastamonu İHH'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Yıllardır çadırda yaşamanın ne kadar büyük bir rezillik olduğunu anlatmak için çırpınıp duruyoruz. Halklar arasına fitne tohumları atanlar yüzünden kamplara giden yardımlar çok azaldı. Son 2 haftada donarak ölenlerin sayısı 15'i geçti. Bunların çoğu çocuk. Biz elimizden gelen ne varsa en azindan çocuklar için yapalım lütfen. Kastamonu'muzdan bir tır kömürü bölgeye sevk ettik. İkinci kömür tırının yarısı tamamlandı. Desteklerinize talibiz. Paylaşımları çevrenize duyurun lütfen en azından bunları yapabilirsiniz. Allah'a emanet olun."

Açıklamada, 1 torba kömürün maliyeti 50 TL, 1 ton kömürün maliyeti ise bin 600 TL olduğu belirtildi. Yapılacak yardımların, Ziraat Katılım Bankası Kastamonu şubesinden "TR95 0020 9000 0085 9586 0000 01" hesap numarasına gönderilebileceği not düşüldü. Ayrıca gönderen bağışlarda açıklama bölümüne kömür yazılması rica edildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum