MHP Tosya İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetimle ilk toplantısı;

MHP Tosya İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetimle ilk toplantısı

Yeni görev değişikliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tosya İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu, İl Başkanı Emin ÇINAR ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin geniş katılımlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi....

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin ÇINAR ve yönetimi, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i makamında ziyaret etti. Daha sonra MHP İlçe binasında yapılan toplantıya katılım sağladı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Bazlamaçcı; "Hizmet yarışında gerçekleşen bayrak değişiminde kendileri ve yönetim kuruluna bu görevi lâyık gören başta MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın beyefendi, İl Başkanı Sayın Emin ÇINAR beyefendiye teşekkürlerini sundu. Bu kutsal davada bu güne kadar hizmet vermiş başkan ve yönetim kurullarından ahirete irtihal edenlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler dileyerek teşekkür etti".

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı konuşmada; "İnsanımızın MHP ve kendisine göstermiş olduğu teveccühe lâyık olabilmek için gece/gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğu bilinciyle yaptıkları çalışmalar ile sadece günümüz için değil çocuklarımız/torunlarımıza bırakacağımız bir Tosya için gayret ettiklerini; bu gayretlerinin ekip çalışması ile daha da ileriye götüreceklerini söyledi. Bu aşamada yeni yönetim kuruluna başarılar diledi".

MHP İl Başkanı Emin ÇINAR, yapılan görev değişikliği nedeniyle yeni görev alan Başkan Suat Bazlamaçcı'ya ve yönetim kuruluna başarılar İl Başkanı Çınar; "Tosya'nın Kastamonu bölgesinde ayrı bir yer var. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve ekibinin gayret ve çalışmalarla elde edilen başarı ile gurur duyuyoruz. Bu gayret ve çalışmalarının artarak devam edeceği ve insanımızın hayalinde dahi olmayan hizmetlere kavuşacağına inanıyoruz. 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine de odaklanmamız gerekmektedir. Zira Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin göstermiş olduğu hedef olan, hiç bir menfaat beklentisi olmadan, Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin temin ve tesisi için bilâ bedel oluşturulan Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar bu seçimi kazanması için çalışmamız gerekmektedir. Bu düşüncelerle yapılan çalışmalar ve hizmetlerde Cumhur İttifakına en ufak bir zarar vermemeye çalışıyoruz. Bu ittifakın bileşenlerinden de aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyorum" dedi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum