Çiftçi güvendi, SDF üretti!;

Çiftçi güvendi, SDF üretti!

Türkiye'de çiftçilerin en güvendiği markalar arasında yer alan Same Deutz Fahr Grup (SDF), ülkemizdeki yatırımlarını genişletmeye devam ediyor....

Kastamonu'da da Hacımahmutoğulları Otomotiv aracılığıyla çiftçilerimize hizmet veren grup, son olarak Balıkesir Bandırma'da açacağı fabrikayla birlikte üretimlerini arttırmayı hedefliyor.

Dünya'nın en önemli traktör üreticileri arasında yer alan SDF Grup, 2013 yılında başladığı Türkiye'deki yatırımlarını emin adımlarla güçlendiriyor. SDF Grup, 2022 yılında hizmete açmayı planladığı 210 bin metrekarelik fabrikaları için geri sayıma başladı.

Kastamonu'da yetkili satış noktası olan ve 1983 yılında Mehmet Mahmutoğlu tarafından kurulan Hacımahmutoğulları firması da sektör içindeki yenilikleri yakından takip ederek ticaret hayatında emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

 “ÇİFTÇİMİZE DAHA KALİPTELİ VE KAPSAMLI HİZMET SUNACAĞIZ”

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Hacımahmutoğlulları Otomotiv Şirketi Sahibi Murat Mahmutoğlu;“2013 yılından bu tarafa yatırımlarını devam ettiren SDF Grup, 2022’de yeni fabrikasını açarak değerli çiftçilerimize daha kaliteli ve kapsamlı hizmet verecek” dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum