Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da yeni yaşam vaadi
Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde baharın müjdecisi çiğdemlerin çiçek açması ile 12 bin yıllık coğrafi işaretli siyez toprakla buluşturulmaya başlandı.
2 katlı ahşap ev ile traktör küle döndü  
Kastamonu’da iki katlı ahşap evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Alev alev yanan ev ve ahşap bir traktör küle döndü. 
Kafa kafaya çarpıştılar
Kastamonu'da meydana gelen kazada büyük kaza, ucuz atlatıldı.
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.
37 plaka 150 bini aştı
Kastamonu trafiğine Ekim ayında 541 taşıt daha kaydedildi
Feci kazada can verdi! 4 kişi de yaralandı
Traktör ile kamyonetin çarpıştığı kazada ağır yaralanan şahıs hayatını kaybetti
Genç çiftçi tarlasına traktörle "Cumhuriyet 100 yaşında" yazdı
Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kocaveli köyünde yaşayan genç çiftçi, tarlasına traktörle "Cumhuriyet 100 yaşında" yazdı.
Milletvekili'nin sarımsak videosuna sert eleştiri: "Milletle alay etmeyin"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Milletvekili Serap Ekmekci'nin sarımsak pazarlığına dahil olduğu videosunu paylaşması üzerine sert eleştirilerde bulundu. Urganioğlu açıklamasında; "Benim sarımsak üreticim yıl boyunca, bir sürü eziyete katlanırken, dünyadan haberi olmayan poz vekili birde gülerek 1 kilo sarımsak için 38 TL'nin pazarlığını yaptırıyor. Kusura bakma millet senin gibi masa başında maaş almıyor. Tarlada alın terinin karşılığını almak için uğraşıyor. Ayıptır, günahtır, iş yapıyormuş gibi milletle alay etmeyin" dedi.
Tarlada balya toplarken traktör üstünden geçti!
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen kazada; 36 yaşındaki S.Ö. isimli vatandaş ağır yaralandı.
Jandarmadan orman personeline trafik eğitimi
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri tarafından Orman İşletme Müdürlüğü personeline yönelik trafik eğitimi verildi.
Daday'da orman kooperatiflerine, iş güvenliği eğitimi
Daday Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Merkez Depo Şefliğinde Daday İlçe Jandarma Komutanlığı ve Daday OİM tarafından, Daday'daki Orman Kooperatiflerine iş kazalarını önleme ve azaltma konusunda eğitim verildi.
Pınarbaşı'nda tambur ve traktörler teslim edildi
Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu, Pınarbaşı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 2023 yılında kredilendirilen 5 traktör ve 4 tamburun teslim törenine katılım sağladı. Bölge Müdür Sönmezoğlu; "Her geçen yıl büyükşehirlerden geri göç edenlerin orman kesim çalışmalarına katılımları sevindirici" dedi.
Traktörün altında kalan kadın hayatını kaybetti
Hanönü ilçesinde 5 metre yükseklikten evin bahçesine düşen traktörün altında kalan kadın sürücü, hayatını kaybetti.
Samanları yanan çiftçiye geçmiş olsun ziyareti
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından, Daday ilçesine bağlı Budaklı köyünde meydana gelen yangın sonucu samanları yanan çiftçiye geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.
Freni boşalan traktör şarampole uçtu
İnebolu ilçesinde freni boşalan park halindeki traktör şarampole uçtu.
Daday’da yangın! 1500 balya saman kül oldu
Daday ilçesinde çıkan yangında ahır, samanlık ve bin 500 balya saman yanarak kül olurken, tarım makineleri ile bir traktör de hasar gördü.