AK PARTİ Teşkilatından yeni ekonomi mesaisi;

AK PARTİ Teşkilatından yeni ekonomi mesaisi

AK Parti Kastamonu il teşkilatı, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni ekonomi modelini vatandaşa anlatmak için kolları sıvadı....

İl ve ilçelerde ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları mensupları ile sahaya inen AK Parti, hanelerin kapısını çalıyor, esnafları ziyaret ediyor ve millete ekonomideki son gelişmeleri içeren broşür vererek ekonominin durumunu anlatıyor.

ÜNLÜ ; "MADE İN TÜRKİYE'NİN DAMGA VURACAĞI DÖNEM"

Teşkilat mensuplarıyla birlikte ziyaretlere katılan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, yürütülen çalışmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin uzun soluklu bir ekonomi modeline geçtiğini ifade eden İl Başkanı Doğan Ünlü "Türkiye'de 20 Aralık tarihi bir milattır. İnşallah 19 yıldır nice devrimlere imza atan Türkiye ekonomisi, bu dönemde şahlanışa geçecektir. Bu yeni dönem dünyaya Made İn Türkiye'nin damga vuracağı dönem olacaktır." dedi.

"VATANDAŞIMIZI YÜKSEK KURA, ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ"

Türkiye'nin üretim potansiyelinin tüm dünyaya örnek olacağı bir döneme girdiklerine işaret eden Başkan Ünlü, "İnşallah bundan sonra ülke olarak, millet olarak üretim diyoruz, yatırım diyoruz, istihdam diyoruz, kalkınma diyoruz. Daha fazla yerli ürün, daha fazla ihracat, daha az cari açık, daha az ithalat diyoruz. Hemen akabinde hep birlikte şahit olacağız ki Türkiye cari fazla verecek. Bu günler uzakta değil. Esnafımızı, müteşebbisleri, yatırımcımızı faizden koruyacağız, vatandaşımızı yüksek kura, enflasyona ezdirmeyeceğiz. Çeşitli manipülasyonlarla dolar kurunu akıldışı yükseltenlere en güzel cevabı verdik, inşallah her geçen gün yansımalarını etiket fiyatlarında da göreceğiz." dedi.

"MUHALEFETİN TÜM ALGILARINI SOKAĞA İNEREK ÇÖKERTTİK"

Muhalefetin yalan ifadelerle kurdukları algı zihniyetinin çöktüğünü dile getiren AK Parti İl Başkanı Ünlü " Tüm bu gelişmeleri asılsız cümleler, yalan ve çarpıtma ifadeler kullanarak bir algı zihniyeti kurmaya çalışan muhalefetin tüm algılarını sokağa inerek çökerttik. Halkın karşısına çıkmaya korkanlar sadece sosyal medya üzerinden bu milletin aklını karıştıramazlar. Biz milletimizin içinde olmaya, milletimizle iletişimimizi güçlü tutmaya, aynı zamanda sosyal medyada da gerçekleri vatandaşımıza anlatmaya devam edeceğiz." dedi.

"AK PARTİ TEŞKİLATLARI SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEKTİR"

20 ilçede kapı kapı gezerek vatandaşın soru işaretini giderdiklerini ifade eden Başkan Ünlü açıklamasının sonunda şu cümlelere yer verdi: "AK Parti teşkilatları dinamik bir yapıya sahiptir. AK Parti teşkilatları sahada olmaya devam edecektir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kabine üyelerimizin, bakanlıklarımızın ve partimizin ortaya koyduğu güçlü iradeyi Kastamonu'nun her sokağına nakış nakış işleyeceğiz. Gayretli çalışmalarından dolayı il yönetim kurulu üyelerime, ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle ve köy başkanlarıma, sandık başkanlarıma ve tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam." 




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum