Sağlık şehidi dualarla anıldı;

Sağlık şehidi dualarla anıldı

Geçtiğimiz yıl 22 Aralık tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Uzman Dr. Vedat Gök’ün vefatının birinci yılı nedeniyle Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi önünde anma töreni düzenlendi. Dr. Vedat Gök için hatim duasının okunduğu anma törenine Özel Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Dinler, Hastane Başhekimi Uzman Dr. Zeki Esad Öztürk, Uzman Dr. Vedat Gök’ün ailesi, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı....

Özel Anadolu Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan 47 yaşındaki Uzman Dr. Vedat Gök, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalandıktan sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (KEAH) kaldırılmış, burada bir süre tedavi gördükten sonra durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Durumunun ciddileşmesi üzerine Gök, Ankara’ya sevk edildi, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen koronavirüse yenik düşerek vefat etti.

“ALLAH KATINDA SAĞLIK ŞEHİDİ OLARAK KABUL GÖRDÜĞÜNE İNANIYORUZ”

Özel Anadolu Hastanesi önünde yapılan anma töreninde konuşan Başhekim Uzman Dr. Zeki Esad Öztürk; “Sevgili Vedat, vefat edeli 1 yıl oldu. Daha dün gibi ama acımız ilk günkü tazeliğini koruyor. Umarım Metin abiyle beraber bu son kaybımız olur. Çok ama çok üzgünüz. Bizleri rahatlatan tek olay, Vedat’ın Allah katında sağlık şehidi olarak kabul gördüğü inancımız. Eşine, çocuklarına ve sevdiklerine tekrardan başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun, Allah rahmet eylesin, nurlar içinde uyusun” diye konuştu.

Hepkebirler Cami İmam Hatibi Muhittin Tülekoğlu tarafından okunan hatim duasının ardından merhum Dr. Mustafa Vedat Gök anıldı.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum