Üreten okula ilk ziyaret oda başkanından geldi;

Üreten okula ilk ziyaret oda başkanından geldi

Kastamonu Ağaç İşleri İmal ve Satıcılar Odası Başkanı Ergün Can ve Başkan Yardımcısı Mustafa Yaşar mezun oldukları Taşmektep Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanına ziyarette bulundular....

Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Tasarım ve Üretim alanında  geldiği noktanın   kendilerini gururlandırdığını ifade eden Oda Başkanı Can, kısa sürede ergonomik tasarımlar yaparak 55 okulun kütüphanesini bitiren  Alanın öğrenci, teknisyen ve öğretmenlerini tebrik ederek   teşekkür etti. Son alınan teknolojik makineleri de yerinde inceleyen Ergün Can, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu ile de telefonla konuşarak Ağaçişleri Odası adına teşekkürlerini iletti. Ayrıca Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanının teknolojik makilerinden işbirliği protokolü yapılarak imkanı kısıtlı oda üyelerinin faydalanabilmesi ve LGS puanıyla öğrenci alan “Proje Alanı” açılması için hazırlamış oldukları araştırma raporu içinde İl Milli Eğitim Müdüründen destek sözü alarak görüşme randevusu istedi. Kendi atölyesi ile birlikte birçok atölyenin ara eleman ihtiyacının hat safhada olduğunu, insan kaynaklarının merkezi olan Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanın Öğrenci sayısının artırılması için her türlü fedakarlığı yapacaklarını ifade etti.

        Piyasa değeri yaklaşık 80 bin TL olan 24  adet  lisanslı ADeko17 Tasarım Programının  ücretsiz olarak alındığını ve her  öğrencinin bu program ile tasarım yapmaya başladıklarını öğrenen CAN, ADeko  firmasına Taşmektep okuluma destekleri içinde ayrıca  teşekkür ediyorum dedi.  Ziyarette Oda üyelerine yönelik ücretsiz CNC kullanım kursunun  açılması içinde destek sözü alanın Ergün CAN , kısa süre içinde’’ CNC  ve Çoklu Delik  kullanım’’  ile ‘’ADdeko ve AutoCAD Mobilya  tasarım kursunun’’ Mobilya Alanında açılması içinde  girişimde bulunacaklarını söyledi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum