Kutlu Direniş, 102 yaşında;

Kutlu Direniş, 102 yaşında

10 Aralık 1919’da yapılan İlk Türk Kadın Mitingi’nin 102’nci yıldönümünde Kastamonu’da yarın, bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kastamonu Valiliği, Kastamonu Belediyesi ve Kastamonu 10 Aralık Kadın Platformu Derneği tarafından düzenlenen etkinliklere tüm Kastamonu halkının katılımı bekleniyor....

Yarın saat 10.00’da, 10 Aralık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar bando eşliğinde kortej yürüyüşünün akabinde, Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. Valilik ve Belediye Başkanlığı’nın ziyaretleri sonrasında, saat 14.00’te İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Saray Hamamı Kültür ve Sanat Merkezi’nde Kastamonu Kadınları Karma El Sanatları Sergisi açılacak.

Saat 15.00’te ise Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Salonu’nda Tarihte Türk Kadını isimli panel düzenlenecek. Saat 19.30’da ise yine Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Salonu’nda, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Kastamonu halkı ile buluşacak. Yapılan program ve etkinliklere tüm Kastamonu halkının katılımı bekleniyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum