Milletvekili Uluay'dan 'Randevu alamıyoruz' şikayetlerine yanıt!;

Milletvekili Uluay'dan 'Randevu alamıyoruz' şikayetlerine yanıt!

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden randevu alamama konusuna değinen AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, 'randevu alamıyoruz', 'sıra yok' gibi ifadelerin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi....

Halil Uluay'ın, mahalle aralarında, iş yerlerinde, kafeteryalarda ve birebir sohbetlerle siyasetin şekillendiğini vurgulayan açıklamaları şöyle:

“Karşımıza kurulan dezenformasyon yapısı da en uç hücrelere kadar girerek bizim aleyhimize bir dünya yalanı ortaya koyuyorlar. Mesela Kastamonu Devlet Hastanesi'nde 3-5 yıla öncesine kadar anjiyo bile yapılamazken bugün bırakın anjiyo, baypas ameliyatı yapılıyor. Beyni pıhtı atma meselelerine bile şu anda makine teçhizatı geldi. Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bu işi yapabilecek ehil hocalarımız da var.”

“YOĞUN BAKIMDA MAĞDURİYET YOK”

"Buna bu ve buna benzer birçok tedavi artık Kastamonu Devlet Hastanesi'nde yapılabiliyor. Yoğun bakımla ilgili sürekli sıkıntılar dile getiriliyor. Yoğun bakımda hiç kimse mağdur edilmiyor. Yoğun bakım gerek Kastamonu Devlet Hastanesi gerekse Tosya Devlet Hastanesi'ne açılan ek ünitelerle yine en yakın çevre illerimize bir an önce sevki sağlanıyor. Hiçbir hastamız yoğun bakımda yer bulunamadığı için vefat etmedi.”

“YALANLARIN ÜSTÜNE BERABER GİDELİM”

"Ama bu kadar yapmış olduğumuz hizmet, bu kadar vermiş olduğumuz mücadele, vatandaşın olur olmaz bir yerde 'sıra alınamıyor' demesiyle tamamı üstü örtülmüş oluyor. 'Randevu alamadık', 'şu hastada sıkıntı yaşadık' gibi dedikodu üretenlerin birçoğunun üzerine gittiğimizde, 'kardeşim ne zaman alamadın, kim alamadı' diye sorduğumuzda 'ilk önce babam alamadı' diyor. Sonra biraz sıkıştırınca 'iş arkadaşım alamadı' diyor. Ondan sonra bakıyorsun ki; tamamen yalan olduğu ortaya çıkıyor. Dolayısıyla devlet hastanesiyle ilgili duyduğunuz, Kastamonu'da dile getirilen mesele olduğu için söylüyorum. Her türlü yalanın üstüne beraber gidelim."

 

 

 

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum