Simsar: 'Korsan taşımacılığın peşindeyiz';

Simsar: 'Korsan taşımacılığın peşindeyiz'

S.S. Asil Tur Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Niyazi Simsar, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılında korsan taşımacılıkla mücadele edeceklerini vurguladı. Simsar, 6-7 çocuğun bir arabayla taşınmasını kabul etmediklerini belirterek; "Gerekirse o çocukları bedava taşırız ama yine de tekrar söylüyorum geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı bu şekilde riske atmak asla istemiyoruz" dedi....

"KORSAN SERVİSÇİLİĞE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Yeni dönemde korsan taşımacılık, korsan servisçilik yapmak isteyen ya da yapan bütün servisçilerin peşinde olacaklarını da vurgulayan Simsar;  "Trafik de yapılan bu servislerle ilgili sağ olsun Emniyet Trafik Şube Müdürlüğümüz, Belediye Başkanlığımızla ilgili yaptığımız görüşmeler sonucunda asla korsan taşımacılığa müsaade etmeyeceğiz.  Korsan taşımacılık demişken, bazı sitelerde apartman görevlisi arkadaşlara sanki göreviymiş gibi sitedeki çocukları görevliye ait araçlarla okula göndermesi söylediğini bazı yerleşim yerlerinde de komşular arasında ortaklaşa veya aylık bedel karşılığı taşımacılık yaptığı bilgileri gelmektedir. Bu çok dikkat edilmesi gereken sonuçlarının çok ağır cezaları olan bir durumdur."

"BÖYLE BİR TAŞIMA SİSTEMİNİ ASLA KABUL ETMİYORUZ, GEREKİRSE BEDAVA TAŞIRIZ..."

Simsar konuşmasını şöyle sürdürdü;  "Biz bir tane çocuk için okuluna vaktiyle gitsin diye günde 18 kilometre yaptığımız halde bir iki velimizin bir arabaya 6-7 tane çocuk bindirerek okulların önüne getirmesinin de karşısında olacağız. Böyle bir taşıma sistemini biz asla tasvip etmiyoruz ve istemiyoruz. Gerekirse o çocukları bedava taşırız ama yine de tekrar söylüyorum geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı bu şekilde riske atmak asla istemiyoruz” dedi. 

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum