Halil Uluay'dan CHP'nin 'gölge bakanına' gönderme!;

Halil Uluay'dan CHP'nin 'gölge bakanına' gönderme!

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP'nin 'gölge bakanı' Suat Özçağdaş Kastamonu'ya gelmişti. AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan Milletvekili Halil Uluay CHP'nin 'gölge bakanına' gönderme yaptı. Uluay; 'Klasik CHP zihniyetini burada da gördük. Bilgi sahibi olmadan burada muhalefet yapmaya çalışıyorlar. Ellerine yüzlerine de bulaştırıyorlar.' dedi....

AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı'nda konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, geçtiğimiz günlerde Kastamonu'ya gelen Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş'a gönderme yaptı.

ULUAY; "BİLGİ SAHİBİ OLMADAN, MUHALEFET YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR, ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRIYORLAR"

Milletvekili Halil Uluay açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Geçtiğimiz günlerde Kastamonu'ya CHP gölge Milli Eğitim Bakanı geldi. Klasik CHP zihniyetini burada da gördük. Bilgi sahibi olmadan burada muhalefet yapmaya çalışıyorlar. Ellerine yüzlerine de bulaştırıyorlar. Kastamonu'da aşağı yukarı ortaöğretimdeki ilkokul ortaokul ve lisedeki okulların neredeyse tamamına yakını yeniledik. Bu yenileme çalışmasının içerisinde de yenilenen okulların öğrencileri bu okullarda eğitim gördü. Bu sene itibariyle de herkes kendi okuluna geçti. Yine Göl Öğretmen Okulu vardı daha önceden. Eskisi Göl Enstitüsü'ne dayanıyordu. 'Onun yeri şu an başka kurumlar tarafından kullanılıyor' diyor. Halbuki şu an Tarım Lisesi yapılmak üzere ayrılmış durumda. Milli Eğitim'e tahsis edilmiş durumda. Yaklaşık 230 dönüm yer. Yakın zamanda inşallah orada da Tarım Lisesi ilimize kazandırılacak."

"BİZİM KENDİLERİNE TAVSİYEMİZ CHP'Yİ BİRAZ DEĞİŞTİRMELERİDİR"

Öte yandan geçtiğimiz gün orman yangınlarına müdahale konusunda gelen eleştiriler üzerine yaptığı açıklamaya cevap veren CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'e yanıt veren Uluay, şunları söyledi; "Klasik CHP ile ilgili genel siyasette karşılaştıklarımızı maalesef gelip bir kısmını da ilimizden dile getirdiler. Biz bunların tamamına anlık olarak cevap vermek istemiyoruz. Cevap vermeye de layık olarak görmek istemiyoruz ama sanki biz cevap vermeyince haklılarmış da biz cevap veremiyormuşuz gibi bir durum ortaya çıkıyor.  Sayın Bakanımızın alanına çok girmek istemiyorum ama orada benimle ilgili bir konu olduğu için kısaca değinmek istiyorum. 'Orman teşkilatının hiç uçağı yok' dediler. Biz de çıktık; '26 tane uçak 105 tane helikopter var. Bunları görmüyorsunuz. Sonuçta büyükşehir sorumluluk sahası il sınırlarıdır. Ormanları da kapsar. O zaman orman yangınlarının çıktığı bu büyükşehirler sizin iktidarınız var orada. Siz alsaydınız uçakları' dedik. Buna cevap olarak verdikleri 'Halil Uluay gölge boksu yapıyor' oldu.  Aslında gölge boksunun ne demek olduğunu da bilmiyorlar ama cevap verme yerine sloganların arkasına sığınarak muhalefet yapmaya devam ediyorlar. İnşallah Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kastamonu'da da halkımız bu sloganların, yalanların arkasına sığınarak yapılan muhalefeti görecektir. 'CHP gelecek, Türkiye değişecek' diyorlar. Türkiye Allah'a şükür 22 yıldır gelişmeye devam ediyor. Bizim kendilerine tavsiyemiz CHP'yi biraz değiştirmeleridir."

 

 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum