Yüzücülerimizden büyük başarı;

Yüzücülerimizden büyük başarı

11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Grup Müsabakaları kapsamında düzenlenen yüzme yarışlarında dereceye giren 5 sporcumuz finallere katılma hakkı kazandı...

11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Grup Müsabakaları kapsamında düzenlenen yüzme yarışlarında dereceye giren 5 sporcumuz finallere katılma hakkı kazandı.

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun yıllık faaliyet programında yer alan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Grup Müsabakaları Ankara’da düzenlendi. 20-21 Kasım tarihlerinde düzenlenen yarışmalara ilimiz Kastamonu Yüzme İhtisas Spor Kulübü’nden 5, Kastamonu Ilgaz Yüzme Spor Kulübü ve Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü’nden bir sporcu olmak üzere toplam 7 sporcumuz katıldı. Gerçekleşen 11 Yaş müsabakaları sonunda Kastamonu Yüzme İhtisas Spor Kulübü’nden Aziz Kürkçüoğlu ve Sabahat Ceren Dağlı 11-12 Aralık tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek olan final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. 12 Yaş yarışmalarında ise Kastamonu Yüzme İhtisas Spor Kulübü’nden Deniz Gülbay, Kastamonu Ilgaz Yüzme Spor Kulübü’nden Toprak Deniz Ernur ve Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü’nden Ezgi Deniz Demirci, 17-19 Aralık tarihlerinde Edirne’de düzenlenecek final müsabakalarına katılma hakkı elde etti.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum