Arama
Arama Sonuçları
Deniz şenlikleri yarın başlıyor
Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen İnebolu Deniz Şenlikleri yarın başlıyor.
Deniz Şenlikleri ertelendi
27 Ağustos Pazar günü İnebolu'da düzenlenmesi planlanan Deniz Şenlikleri, hava ve deniz koşullarının uygun olmamasından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
İnebolu Belediyesi'nden çağrı: "Yarışlara katılacakların dikkatine!"
İnebolu Belediyesi deniz yarışlarına katılacaklar için çağrıda bulundu. Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, deniz yarışlarına katılacak olanların Su Ürünleri Kooperatifi'ne müracaat ederek isimlerini yazdırmaları gerektiğini belirtti.
Havuz'a girecekler dikkat! O durum hastalıklara yol açıyor!
Yaz gelip havalar ısınınca pek çok insanın serinlemek için yüzme havuzlarını tercih ettiğini belirten Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Kliniği'nden Uzm. Dr. Müzalin Çiğdem Yıldırım,“Havuz temiz tutulmadığı takdirde birçok sağlık problemine yol açabilir.'' dedi.
RİP akıntısında hayatta kalma formülü
Denizde RİP (Çeken akıntı) akıntısında hayatta kalma formüllerini anlatan Prof. Dr. Ali Uzun; “RİP akıntısına kapıldığını hisseden kişi suyun üstünde kalması gerekiyor. Yanlara doğru gitmeye çalışmak veya su üstünde kalmaya çalışmak sizi RİP akıntısından kurtaracaktır” dedi.
Şampiyon yüzücüden Başkan Vidinlioğlu'na ziyaret
Bahçeşehir Koleji öğrencisi İdil Bilgici, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu ziyaret etti.
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Taşköprü’ de
Taşköprü Belediyesi ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi işbirliği ile Üniversite Diş Hekimliği Fakültesi’nce Taşköprü ilçesinde bulunan Muzafferettin Gazi İlkokulu’nda diş bakımı ve sağlık taraması yapıldı.
Taşköprü’de aşure ikramı
Taşköprü Belediye Başkanlığı tarafından, vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirildi.
Taşköprü Belediyesi, filosunu güçlendiriyor
Taşköprü Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Taşköprü’de 1000 fidan toprakla buluştu
Taşköprü ilçesinde Dünya Ormancılık Günü ve Haftası nedeniyle, ilçeye bağlı Çördük köyü Karaçalılık mevkiinde öğrencilerin ve ilçe protokolünün katılımıyla fidanlar toprakla buluştu.
Heke'den 6 madalya
Eski milli yüzücü Ahmet Bozdoğan anısına İstanbul Galatasaray Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen Uluslararası Masterlar Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası’na katılan İnebolulu hemşehrimiz Hasan Heke, 6 kategoride 6 madalya kazandı.
Alkışlar ‘Hayat Kime Güzel’ için
Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Hayat Kime Güzel" isimli 2 perdelik tiyatro oyunu Taşköprülü vatandaşlar ile buluştu. Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezinde gösterimi olan “Hayat Kime Güzel” tiyatro oyunu izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.
Yüzücülerimizden büyük başarı
11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Grup Müsabakaları kapsamında düzenlenen yüzme yarışlarında dereceye giren 5 sporcumuz finallere katılma hakkı kazandı
Genç yüzücü Ernur, göz doldurdu
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi kapsamında Ankara’da düzenlenen grup elemelerine katılan Ilgaz Yüzme Spor Kulübü sporcusu Toprak Deniz Ernur, başarılı bir performans sergileyerek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.