MHP Kadın Çalışma Grubu öğretmenlerle bir araya geldi;

MHP Kadın Çalışma Grubu öğretmenlerle bir araya geldi

Kastamonu Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Çalışma Grubu tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında öğretmenlere yönelik etkinlik gerçekleştirildi....

Kastamonu Belediye binasında gerçekleştirilen programa Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, MHP İl Başkanı Emin Çınar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Özmen, MHP Kastamonu Kadın Çalışma Grubu Başkanı Gürsen Özdağ ve öğretmenler katıldı.

GÜRSEN; "BÜTÜN SAYGIDEĞER ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ"

MHP Kastamonu Kadın Çalışma Grubu tarafından organize edilen program öncesinde açıklamalarda bulunan MHP Kastamonu Kadın Çalışma Grubu Başkanı Gürsen Özdağ, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün 24 Kasım öğretmenler günü. Ben bir öğretmen annnesi, bir öğretmen eşi olarak başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Gönül isterdi ki Kastamonu'daki bütün öğretmenlerimizi davet edelim. Malum pandemi dolayısıyla bu mümkün değil. Burada bulunan saygıdeğer öğretmenlerimizin nezdinde Kastamonu'da görev yapan bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyoruz. Ahirete göç etmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Hepinize ben ve arkadaşlarım adına saygılar sunuyoruz.”

YURT; “GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN”

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak; “Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

ÇINAR; " ÖĞRETMENLERİMİZİN HAKKINI ASLA ÖDEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”

MHP İl Başkanı Emin Çınar da başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün olmak üzere tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak şu ifadeleri dile getirdi;“Öncelikle başta bugünleri bizlere bağışlayan Mustafa Kemal Atatürk onun rehberliğinde Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında görev yapan bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ülke olarak öğretmenlerimiz, vazgeçilmezlerimiz. Çünkü eğer biz medeniyetimizi ve dünyaya hâkim bir medeniyet ortaya kuracaksak, Türkiye Cumhuriyeti Devletini payidar kılacaksak, ilelebet muhafazasını ve müdafaasını ortaya koyacaksak, bizlere eğitimlerini sunan başta öğretmenlerimizin kıymetlerini bilmemiz lazım. Öğretmenlerimizin hakkını asla ödememiz mümkün değil. Onların gelecekte daha iyi bir yaşam daha iyi kaliteleri yüksek müreffeh bir yaşantı sunmamız lazım. Onların önlerinde saygıyla eğiliyorum. Daha güçlü yarınlara kavuşabilmemiz, eğitime verdiğimiz önemden geçeceğine yürekten inanıyorum. Tabi ki burada da en büyük asli unsurlarımız kıymetli öğretmenlerimiz. 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün nezdinde, rahmete kavuşan bütün silahlı kuvvetlerimizin mensupları olmak üzere rahmetle minnetle şükranla yad ediyorum. Öğretmenlerimizden de rahmete kavuşan tüm öğretmenlerimizi de rahmetle yadediyorum. Günümüz kutlu olsun. İnşallah öğretmenlerimizin yarınlarının daha güçlü bir şekilde onların eksiklerini görüp o eksiklikleri gidererek, yapılacak çalışmalara da Milliyetçi Hareket Partisi olarak her türlü katkıyı sunmak istiyoruz. Kastamonu’da tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.”

MHP Kadın Çalışma Grubu tarafından düzenlenen program, yemek ve konuşmaların ardından sona erdi.




Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum