Bahçeli "almadan gelme" dedi, aday gösterdi!;

Bahçeli "almadan gelme" dedi, aday gösterdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kastamonu ilçe adaylarını belirledi. Kesinleşen adaylar arasında yer alan Hanönü Belediye Başkan Adayı Metin Yamalı, aday adaylığı sürecinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeyi paylaşarak ve Bahçeli'nin kendisine "Belediyeyi almadan gelme" dediğini aktarmıştı. Adaylığı kesinleşen Yamalı yeni bir açıklama yayınladı....

Aday adaylığı sürecinde Metin Yamalı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etmişti. Yamalı Devlet Bahçeli ile görüşmesinde Bahçeli'nin kendisine 'Belediyeyi almadan gelme' dediğini duyurmuştu.

Adaylığı kesinleşen Metin Yamalı, sosyal medya hesabında yeni bir açıklama yaptı. Yamalı açıklamasında; "Genel Başkanımız bilge liderimiz Devlet Bahçeli Beye, İl Teşkilatımıza, İlçe Teşkilatıma, bu süreçte sürekli destek olan tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi ki yine en büyük teşekkürü eşime ve çocuklarıma ediyorum. İyi ki varsınız" diyerek teşekkür etti.

MHP'nin Kastamonu ilçelerinde belirlenen diğer adaylar şu şekilde: "Merkez, Bozkurt, Çatalzeytin, Devrekani, Doğanyurt, Hanönü, İhsangazi, İnebolu, Seydiler, Şenpazar, Taşköprü, Tosya."

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum